fbpx
parallax background

Mi is az a Yext? Off-Page SEO tippek

Ma egy termékismertető bejegyzéssel készültünk, hogy közelebb hozzuk hozzátok az egyik legértékesebb és legkülönlegesebb szolgáltatásunkat.

A Yext.com egy USA based vállalat. Céljuk az, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtsanak, melynek keretében megsokszorozzák az online jelenléted. 31 különböző webhelyen jelenítenek meg és mindent egy vezérlőpultból tudsz irányítani.

De miért olyan fontos ez?

A yext szolgáltatása több, mint egyszerű kombinált vezérlés. SEO eszköz is.

Lehetőséged nyílik arra, hogy egyszerre változtassad meg mind a 31 platformon az információidat, így azok valós időben változnak mindenhol.

Másik nagyon fontos kvalitása ennek a szolgáltatásnak, hogy 31 backlinket is létrehoz vállalkozásodnak. A backlinkeket már érintettük előző blog bejegyzéseinkben, de aki nem olvasta, annak elég annyit tudnia, hogy nem elég backlinkeket létrehozni, nagyon jó minőségű, erős backlinkeket kell létrehoznod, hogy az valóban Off-page SEO-ként érvényesüljön. Egy ilyen link attól válik erőssé, hogy az oldal, amin elhelyezed mennyire látogatott, mennyire jó a teljesítménye, mennyire megbízható, mennyire rank-kel jól Google-ön stb. A Yext-el olyan oldalakra kerül ki weboldalad linkje, mint a tripadvisor, cylex, yandex, stbstb. Ezek mind-mind több milliós forgalommal rendelkező Google által is magasra értékelt weboldalak. Ebből könnyű levezetni azt, hogy az így létrehozott 31 új online megjelenésed rettentően erős és minőségi backlinkeket hoz létre.

Tehát mit jelent ez?

Ez azt jelenti, hogyha a weboldalad látogatottsága alacsony minden törekvésed és energia befektetésed ellenére, akkor neked SEO-zásra van szükséged, melynek egyik fontos eleme az off-page SEO, viszont ez jóval nehezebben kivitelezhető, mint egy on-page SEO, ahol át írod a tartalmakat stb.

A yext.com szolgáltatásával minden off-page seo problémádra megoldást találsz, hiszen ez az online jelenléted maximalizálásának csúcsa. Ezzel elérheted, hogy megjavuljon weboldalad alacsony organikus elérése anélkül, hogy rengeteg extra marketing költséged lenne, hogy forgalmat irányíts a webshopodra vagy a vállalkozásod weboldalára. Mivel ezen weboldalakra a felkerülés súlyos összegeket emésztene fel, ezért a Google algoritmusa úgy fogja érzékelni, ha hirtelen megjelensz mind a 31 helyen, hogy az adott vállalkozás egy komoly és megbízható vállalkozás, ezért elkezdi tolni weboldaladat felfelé a Google keresőn legelőre, mert az algoritmus célja, hogy olyan találatokat mutasson az érdeklődőknek, amik magas felhasználói élményt fognak neki nyújtani.

A yext.com termékét Magyarországon csak az MTT Média Kft. forgalmazhatja a yext.com-mal kötött stratégiai megállapodásunk értelmében. Ezt a termékünket az AO Univerzum szolgáltatásunkban kapod, ami azt jelenti, hogy nem csak a yextet kapod, hanem rengeteg járulékos digitális marketing szolgáltatást is.

Ha szeretnéd, hogy 31 helyről érkezzen forgalom weboldaladra és mindent egy helyről irányíts, illetve szeretnéd, hogy megjavuljon weboldalad organikus elérése akkor válts az AO Univerzum csomagunkra a tökéletes online jelenlét elérése érdekében.