fbpx

Multibox - Megoldások

Optimális megoldásokat kínálunk az internetes kommunikációs csatornák kapcsolatait kihasználva:
Cégeddel/üzleteddel kapcsolatos információk kezelése – Jó imázs – Minőségi forgalom

A Multibox Alap csomag tartalmazza az AO Univerzum csomagot, egy üzleti Youtube video elkészítését, 1000 karakter SEO optimalizált üzleti tartalmat, egy Térségi TopRank megjelenést az AranyOldalak cégkeresőben, valamint üzleti profil beállítását a Google MyBusiness, a Facebook és az Instagram felületeken.

A Multibox Optimum csomag a Multibox alapcsomagon felül tartalmaz még egy digitális névjegykártyát vagy weboldalt, amellyel tovább növelheted üzleti forgalmadat.

A Multibox Premium csomag tartalmazza a Multibox Optimumot, évente 36 db social media postot Google MyBusiness, Facebook és Instagram felületeken, egy üzleti PR cikket 1000 karakter hosszúságban, melyet megjelenítünk az mtt.hu webodal blog részében. Elkészítjük banner megjelenésedet, melyet 1000 alkalommal megjelenítünk az AranyOldalak cégkeresőben, valamint elkészítjük Google Ads fiókodat és vállaljuk, hogy a Google kereső első oldalán 1000-szer megjelenik hirdetésed.

Multibox csomagokkal kapcsolatos további információért hívd: +36 20 251 4682

AranyOldalak Univerzum

Céged bemutatása az interneten

Az AranyOldalak Univerzum egy kivételesen magas színvonalú globális márkaszolgáltatás, amellyel az interneten keresztül naprakész információkat juttathatsz el vállalkozásodról az érdeklődőknek.
31 portálon irányíthatod céged, vállalkozásod információit (pl: Google, Facebook, Instagram, Bing, Apple, AranyOldalak …), amit megtámogatunk 1000 karakter SEO optimalizált üzleti tartalommal. Szöveget írunk cégedről, a kínált termékekről és szolgáltatásokról. Az ajánlatról szóló szövegeket a SEO szabályoknak megfelelően írjuk meg, hogy kiváló pozíciókat érjen el a keresőmotorokban.

Az AranyOldalak Univerzum felületén konkrét marketing információkhoz juthatsz (látogatásszám, vélemények…). A vevőid célba érnek, hiszen bárhol is találnak rád, biztos lehetsz hogy frissített információiddal találkoznak.

Youtube slideshow

Interaktív diavetítés a Youtube-on

Létrehozunk egy YouTube videót, amellyel ügyfelei azonosulhatnak. Megmutatjuk vállalkozását, szolgáltatását, termékeit vagy a márkája sajátosságait. A YouTube videóval sokkal könnyebben és gyorsabban érheti el közönségét. A videó linkek az organikus találatok között is megjelennek a Google-on, így a Google találati oldalának megszerzése soha nem volt ilyen egyszerű!

eCard - digitális névjegykártya

Mutasd meg magad és kapcsolódj

Letisztult, modern külseje magas információ tartalommal bírhat. Akár mint egy weboldal felületén a tartalom tematikákra bontható és egyszerűen frissíthető, személyre szabható. A Google keresője jól kezeli az ecardokat, melyek egy viszonylag egyszerű webcímmel vagy saját domain névvel bármikor könnyen elérhetők. A vCard funkcióval is könnyedén megosztható, azaz a lementhető vCard fájlok olyan formátumban tartalmazzák az eCard névjegyének adatait, melyet az okos telefonok és különböző levelezőprogramok is könnyen beolvasnak. Ilyenformán az elégedett partnerek egyszerűen tudják cégedet tovább ajánlani.
Nyomtatott névjegyről QR Code alapján beolvasható.

Banner kampány

A bannerek pótolhatatlan jelentőséggel bírnak a márkaépítésben. Szalagcím-kampányt hozunk létre a céged termékeiről, szolgáltatásaidról. Megtervezzük, elkészítjük és megjelenítjük portálunkon, ahol havonta több százezren keresnek.

Social media megjelenések

Segítünk vigyázni a kapcsolataira!

A közösségi oldalak a legnépszerűbb ajánlási források és megerősítik a vállalkozás hitelességét.
Évente 36 db social media post megírását kínáljuk a Google MyBusiness, Facebook és Instagram felületeken, melyekkel elérheti a termékei/szolgáltatásai iránt érdeklődőket.

Tartalom marketing

Releváns, SEO optimalizált blog

Értékes és releváns, SEO optimalizált tartalmat hozunk létre vállalkozásod számára annak érdekében, hogy ügyfeleket vonzzunk és szerezzünk. Cikkeket fogunk írni a következőkről: Miben vagy jó; Hogyan segíthet ügyfeleinek; Miért érdemes az ügyfélnek téged választania.
A cikket az AranyOldalak kereső egyik aloldalára publikáljuk, ezáltal nem csak az organikus keresésben találhatnak meg, hanem az AranyOldalakban keresők is olvasni fogják.

Növeld teljesítményed és erősítsd céged internetes jelenlétét!

Csomagjainkat minimum 12 vagy 24 hónapos szerződés kötésével lehet igénybe venni.AO Univerzum 28db online felülettel

Youtube üzleti video / év

1000 karakter SEO optimalizált tartalom / év

Térségi Toprank az AranyOldalak cégkeresőben

Google MyBusiness profil beállítás / év

Üzleti Facebook profil beállítás / év

Üzleti Instagram profil beállítás / év

eCard - digitális névjegykártya

uzleti.hu - eCard kereső

36 db social media megjelenés / év

Banner kampány az AranyOldalak cégkeresőben (1000 megjelenés / év)

Google Ads kampány (1000 megjelenés / év)

Blog

ALAP

START

OPTIMUM

PREMIUM

Légy jelen a közösségi média felületeken! Mi segítünk megosztani szolgáltatásaidat, termékeidet professzionálos módon.

Csomagjainkat minimum 12 vagy 24 hónapos szerződés kötésével lehet igénybe venni.SOCIAL MEDIA POSZT

(FACEBOOK, INSTAGRAM, GOOGLE)

ALAP

$29

ONE TIME FEE

Havonta 1 db

OPTIMUM

$49

ONE TIME FEE

Havonta 2 db

PRÉMIUM

$99

ONE TIME FEE

Hetente 1 db

Nem vagy benne biztos, hogy adataid aktuálisak?
Ellenőrizd néhány kattintással!