fbpx

5star weboldal

Hatékony weboldal az Ön cége számára – 5star weboldal

Vigyázzon vállalkozására, mi gondoskodunk weboldaláról. Tervezünk, építünk, tesztelünk, szolgáltatást és biztonságot nyújtunk.

 

Mutasd meg magad a jó oldalról

Tudja, hogy egy weboldal a vállalkozásának bemutatója?

Olyan weboldalt készítünk Önnek, amely megfelel a mai ügyfelek igényeinek. A megjelenést az iparághoz igazítjuk, és megkérdezzük az Ön igényeit. Meg akarsz változtatni valamit? Nem gond. Egy dedikált fiókkezelő várja javaslatait.

A szenvedélyed a te dolgod? A miénk – oldalak létrehozása. Játsszunk egy csapatban!

5star-logo
mobil

Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van az online csatlakozáshoz

Építés

A modern weboldal lenyűgöző és könnyen használható. Ezeket az oldalakat adjuk vissza ügyfeleinknek. Figyelembe vesszük a trendeket és az elvárásokat. Mindez úgy, hogy a címe forgalmat generáljon és nyereséget hozzon.

Mobilitás

Az internetet különböző körülmények között és különböző eszközökön használjuk. Ezért a WeNet webhelyek ugyanolyan jól néznek ki asztali számítógépeken, laptopokon, táblagépeken és okostelefonokon.

Problémamegoldás

A weboldal felépítése után nem hagyjuk magukra az ügyfeleket. Mindig számíthat egy dedikált fiókkezelő támogatására, aki gondoskodik az összes szükséges változtatás és frissítés elvégzéséről.

Folyamatosság

Biztosítjuk a szolgáltatás karbantartásának folyamatosságát. Gondoskodunk az adminisztratív ügyekről, valamint a domain és a tárhely megvásárlásáról. Nálunk nem kell emlékeznie a kifizetésekre és a szerződések meghosszabbítására. Ezek azok a feladatok, amelyeket beírunk a naptárunkba.

Hogyan jön létre egy weboldal?

1. lépés – Tervezés

Először beszélünk, hogy meghatározzuk, milyen igényei vannak. Ellenőrizzük, hogy mely megoldások lesznek megfelelőek az Ön iparága számára.

2. lépés – Megjelenés

Az Ön elvárásai alapján alakítjuk ki az oldal megjelenését. A felhasználói élménynek megfelelő esztétikára és funkciókra összpontosítunk.

3. lépés – Szerkesztés

Kombináljuk a tartalmat és a grafikát, verziókat hozunk létre minden eszközre. Ebben a szakaszban a vállalat webhelye alakul ki.

4. lépés – Teszt

Ellenőrizzük, hogy a weboldal a szabványoknak megfelelően működik-e. A kész projekt minden eleme hibátlanul működik.

5. lépés – Elfogadás

Bemutatjuk Önnek a webhely kész változatát jóváhagyásra. Észrevételeket és javaslatokat kérünk. Itt az ideje, hogy csiszolja a végleges verziót.

6. lépés – Közzététel

Kész! Webhelye már bemutatja a vállalat ajánlatát, és 24/7 vonzza az ügyfeleket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy dedikált fiókkezelője kérésre mindig változtatásokat hajt végre.

client-gabff03ab3_1920

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOKRA VAN SZÜKSÉGE?

Tekintse meg kiegészítő moduljainkat!

Online rendelési modul

Éttermet üzemeltet, és online szeretné teljesíteni a megrendeléseket? Vagy Ön gyártó vagy szolgáltató? Online rendelési modulunk rendkívül egyszerű és intuitív, mind az Ön ügyfele, mind az Ön számára.

 • Termékek és szolgáltatások hozzáadása.
 • Állítsa be az árakat és a szállítási módokat.
 • Rendelések figyelése.
 • Új közönségek elérése.

Fejlesztői modul

Ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával foglalkozó cégek számára készítettük el a Fejlesztési komponenst. Ezzel a megoldással létrehozhatja az elérhető helyek teljes listáját, hozzáadhatja a legfontosabb műszaki paramétereket és megadhatja az árakat.

 • Támogasson egyszerre több befektetést.
 • Az ingatlanok vizualizációinak bemutatása.
 • Keressen helyszíneket, és szűrje az eredményeket.
 • Vezessen értékesítési irodát és konzultáljon.

Online áruház modul

Szeretné áthelyezni vállalkozását online, de fél a magas költségektől? Ismerje meg a WeNet online áruház modult. Ez egy intuitív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén elkezdje kalandját az online kereskedéssel.

 • Mutassa be termékeit.
 • Lépjen be a fizetési rendszerekbe.
 • Indítsa el az integrációt a futárokkal.
 • Részvény kedvezményes kuponok.
support-ge6f2b750e_1920

MIT NYERSZ?

Kényelem, idő
és professzionális támogatás!

Mi elkészítjük weboldalát és gondoskodunk annak szolgáltatásáról, Ön pedig az üzletfejlesztésre koncentrálhat.

Egy dedikált ügyfélkapcsolati menedzser támogatja Önt, aki együttműködésünk minden szakaszában elérhető. Azt is tanácsolja, hogyan kell működtetni és népszerűsíteni webhelyét online.

Korlátlan számú változtatás van a webhelyen. Ön felveszi a kapcsolatot a gondozóval és bemutatja igényeit, a többiről mi gondoskodunk.

Megrendelését tapasztalt szakemberek kezelik, akik naprakész iparági ismeretekkel rendelkeznek. Felettese garantálja Önnek az összes megrendelt projekt kényelmét és kényelmes megvalósítását. Az Ön részvételét a minimumra szorítjuk.