"Interaktív, érthető és világos volt, személyre szabott tempóban és a mi preferenciánk figyelembevételével vettünk át minden szükséges anyagot. Lehetett egyedi kérdéseket is feltenni, amiket az előadó készségesen meg is válaszolt. Az előadó nagyon egyszerűen, logikusan, mégis nagy szakértelemmel, hozzáértéssel adott át viszonylag nagy mennyiségű és fél-laikus számára nem könnyen emészthető információt! A tréningen végig fent tudta tartani az érdeklődésemet, figyelmemet, konkrét gyakorlati példákkal segítette a megértést, minden felmerülő kérdésre nagyon releváns válasszal szolgált! Szuper volt a tréning!"

Digital & Media teamNestlé

“Nem titok, hogy mi is az MTT-nél képezzük magunkat, meleg szívvel ajánlom az MTT-s srácok képzéseit, Keresve sem találhattunk volna jobban felkészült előadókat az országban! Az a mély tudás ami az MTT-s fiúk birtokában van, aranybánya bármelyik cégnek. Vétek lenne nem eltanulni tőlük”

Bartos DávidUX Studio I Marketing Manager

" Az MTT Médiával közel egy éve dolgozunk Google Adwords kampányokban. Felkészült, az ügyfél igényeire maximálisan figyelő, kooperatív kollégáival mindig gyors és jó megoldást szállítottak. Molnár Tamással dolgoztunk a legtöbbet – Tamás innovatív megoldásai mellett mindig türelmesen és „laikus”, a témában nem szakértő kollégák számára is érthetően magyarázta el az adott problémát, annak adekvát megoldását ill. a kampány eredményeit."

Dallos Ádám PwC| Assistant Manager | Marketing, Communications and Business Development

“Remarketing képzés – Nagyon jól átgondolt tematika alapján felépített képzésen vettem részt, amellyel nem csak meglévő tudásom gyarapíthattam, hanem új ötleteket, inspirációt adott arra, hogyan tudom még magasabb színvonalon elérni, kiszolgálni a vevőinket.”

Füster BeaFlas Kft – Devergoandfriends.com

“Nagyon tetszett a tanfolyamotok, érthető és informatív volt. Már nagyon várom a Facebook tanfolyamot jövő héten. Köszönöm.”

Varga -Csala Ildikó Dorottya Diamond Palace

Referenciáink