fbpx
webdesign

Weboldal készítés

Weboldalad hű képet ad vállalkozásod erejéről és szolgáltatásaidról.

Nagyon fontos, hogy a vállalkozás miként jelenik meg jövőbeli ügyfeleid előtt. Az első találkozás meghatározó lehet egy hosszútávú kapcsolatban, de sok energiát és munkát kell befektetned, hogy megtérüljön. Engedd meg, hogy professzionális csapatunkkal segítsünk ebben a feladatban. A legegyszerűbb oldalaktól a legbonyolultabb megoldásokig nálunk mindent egy helyen megtalálsz. A technológia folyamatosan változik, de velünk nem maradsz le versenytársaid mögött.

  • Oldalam
  • WordPress upgrade
  • Egyedi weboldal fejlesztés

Reszponzív megjelenés

Tudta, hogy 2022 -ben az internetes forgalom több, mint 50% -a telefonon zajlott? Így ma már okkal mondhatjuk, hogy elengedhetetlen minden készüléken a megfelelő megjelenítés. A reszponzív dizájn pontosan erre szolgál. A weboldal felméri milyen eszközről érkezett a látogató és annak megfelelően optimalizálja a tartalmat.

SEO - Search Engine Optimization

A SEO nem más mint keresési optimalizálás. Cégünk nagy energiát fordít arra, hogy az általunk készített weboldalak minél előrébb jelenjenek meg a Google találati listáján. Gondoljon csak bele, hogy ön tovább szokott -e lapozni a második esetleg harmadik oldalra, ha keres valamit. A válasz várhatóan nem és, akik az önök termékét / szolgáltatását keresik is, így járnak el.

Felépítés

Weboldalaink újrafelhasználható modulokból épülnek fel, így kedvező árat tud biztosítani. Természetesen, ha szeretné a dizájn tervezésébe önt is bevonjuk, de ránk is bízhatja pár alap adat megadása után. A modulok karbantartása és az újak fejlesztése folyamatosan zajlik, a még jobb felhasználói élmény érdekében. 

Jelenlegi modulok: Termék lista, Aloldal lista, Facebook doboz, Kapcsolat felvételi űrlap, Link modul (email, telefonszám, cím…), Nyitvatartás, Youtube panel, QR kód, Megosztás modul, Galéria, Diavetítés, Kereső.

Nem vagy benne biztos, hogy adataid aktuálisak?
Ellenőrizd néhány kattintással!