fbpx

Vision Medical Szemészet és Optika

Vision Medical Szemészet és Optika

 

Dunakeszin a Vision Medical Szemészet és Optika magas szintű szakértelemmel, tapasztalattal, korszerű és minőségi optikai termékekkel áll a tökéletes látás szolgálatában. A Vision Medical optikai szalonjának szakemberei a látás javítására illetve az egészséges látás megőrzésre szakosodtak, így amellett, hogy a vásárlóik számára a legmegfelelőbb látáskorrekciós megoldásokat kínálják, igyekeznek a legjobb tudásukkal és a legalaposabb figyelemmel elvégezni a látásproblémák diagnosztizálását és kezelését. A Vision Medical optikai szaküzletében modern eszközökkel és technológiákkal felszerelt széles körű szemészeti szolgáltatásokat vehetnek igénybe a látogatók. Rendelkezésre áll látásélesség vizsgálat, szemüveg készítés, szemüveg javítás, kontaktlencse illesztés, színtévesztés vizsgálat, objektív-szubjektív mérések és szürkehályog ellenőrzés.

Az említett modern eszközök között a Vision Medicalnál rendelkezésre áll olyan is, amellyel elérhető a 0,01 század dioptria pontosság is. A kifejezetten a szem védelmére és kényelmére fejlesztett szemüveglencsék, valóban segíthetnek a szem hosszú távú egészségének megőrzésében, különösen a napjainkban elterjedt digitális eszközök használata közben. A legújabb optikai innovációk lehetővé teszik, hogy a szemünk a legoptimálisabb körülmények között működhessen. Ezekkel az eszközökkel elérhető az éjjeli és nappali kontrasztfokozás, a szemüveglencsék aberrációs torzításainak csökkentése, a vizuális komfort növelése valamint a kék fény szűrés és az extrém fényvédelem.

A személyre szabott szemüveglencse felmérése és kiválasztása után a Vision Medical vásárlói rengeteg féle szemüvegkeret közül választhatnak a mindennapi igényeiknek, a stílusuknak és a költségkeretüknek megfelelően. A márkás szemüvegek vagy napszemüvegek között a legújabb trendeknek megfelelő különleges színű, mintájú, formájú keretek is felpróbálhatóak. Azok a vásárlók is kedvükre válogathatnak a termékek között, akik szemüveg helyett inkább a kontaktlencsét választják, mert a választékban elérhetőek a napi és havi mellett a multifokális és a fényre sötétedő kontaktlencsék is.

A környezettudatosság a Vision Medical szakemberei számára kifejezetten fontos hozzáállás, így örömmel végzik el a használt szemüvegek javítást is, amellyel a régebbi darabok is tökéletesen megújulhatnak. Ne feledje, hogy az egészséges, pontos látás nagyon sokat javít az életminőségen. Mert jól látni nemcsak biztonságot jelent, hanem végtelen nagy örömet is. A precíz és alapos szemvizsgálatért vagy egy új szemüvegért forduljon bizalommal a Dunakeszin működő Vision Medical Szemészet és Optika csapatához!

Az elérhetőségért kattintson az optika weboldalára!

 

Checking vision on the table Golovin.