fbpx

Csillagszem Optika Kft

Csillagszem Optika Kft

 

Egy optikai szaküzlet sokkal több a csillogó szemüvegek és a színes szemüvegkeretek kiállításánál. Mert egy igazán jó optikában nem csak megtalálhatjuk a személyiségünkhöz leginkább illő szemüvegkeretet és az igényeinkhez legjobban tökéletes lencséket, hanem visszanyerhetjük a tiszta, biztonságos és kényelmes látásunkat. Ezzel megváltozik az életünk és egy új, magabiztosabb és teljesebb minőségbe léphetünk.

A Tiszaújvárosban működő Csillagszem Optika hozzáértő és figyelmes szakemberei arra törekednek, hogy szemüveg vásárlás előtt körültekintő szemvizsgálattal biztosíthassák a legoptimálisabb lencsét a szemüveghez. A szemeink jó egészségügyi állapotát csak rendszeres ellenőrzéssel és pontos látást biztosító látásjavító eszközzel tudjuk fenntartani. A Csillagszem Optika a szemüvegkészítésen és szemüvegjavításon túl szemvizsgálattal és látásvizsgálattal is foglalkozik.

A minőségi optikai szolgáltatásnyújtásnak a legfontosabb alapja a vizsgálatok precíz elvégzése, melyekhez a Csillagszem Optikánál folyamatosan fejlesztenek. Így a legmodernebb fejlesztésű ZEISS eszközökkel végzett computeres szemvizsgálattal, valamint a szakorvosi szemvizsgálattal a legpontosabb és a leggyorsabb diagnózist tudják felállítani mind a felnőtt, mind pedig a gyermek pácienseik számára. A korszerű szem- és látásvizsgálati berendezéseken felül a Csillagszem Optika szakemberei rendelkeznek szemüveglencse megmunkáló készülékkel is, így elmondható, hogy itt valóban személyre szabott a vizsgálat is és a szemüvegek készítése is. Célirányos segítséget nyújtva tudják biztosítani, hogy a keretek a lehető legtökéletesebben illeszkedjenek a páciens arckarakteréhez, a megjelenési stílusához és a mindennapi életben fenntartott igényeihez. A kellemes hangulatú optika kínálatában minőségi szemüvegkeretek, szemüveglencsék, napszemüvegek és kontaktlencsék széles választékából lehet kiválasztani a tökéletesen ön azonos látásjavító terméket. Az optikai szolgáltatások között igénybe vehető a látásvizsgálat, a computeres szemvizsgálat, a szakorvosi szemvizsgálat, a szemüveg készítés, a szemüvegek javítása, a kontaktlencsék, a napszemüvegek és szemüvegkeretek forgalmazása.

 

A tiszaújvárosi Csillagszem Optika szakemberei számára végtelenül fontos a vásárlóik elégedettsége és a visszajelzésiek is. A tűpontos látásért és a stílusos szemüvegért látogasson el a Csillagszem Optikába!

További információkort kattintson az optika weboldalára!