fbpx

Vénilend Gazdabolt, Állateledel bolt és Horgászcentrum

Vénilend Gazdabolt, Állateledel bolt és Horgászcentrum

 

A Vénilend Kft. Gazdaboltja a Székesfehérvárhoz közeli Kőszárhegy községben már több mint 10 éve szolgálja ki azon vásárlóit, akik szép kertet és gyönyörű környezetet szeretnek teremteni maguk körül.

Sokan álmodozunk egy pompás kiskerttel körbeölelt takaros családi házról. Úgy gondoljuk, hogy szerencsések, akiknek ez megadatott, ám arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyi gondoskodás és kitartó munka van egy csodás kert mögött. A Vénilend Gazdaboltja az ilyen gondoskodó kezeket szeretné a termékeivel támogatni. Mert jó, hogy ha a közelben bármikor megvásárolható az a fontos eszköz, amire a ház körül szükség van.

 

A gazdabolt kiváló minőségben és kedvező áron kínálja termékeit, melyek között megtalálhatóak a vetőmagok, virághagymák, dughagymák, virágföldek, marhatrágyák, műtrágyák, növényvédő szerek, kerti szerszámok és eszközök, permetezőgépek, borászati kellékek, kártevőirtók, szerszámok, szerelési anyagok, csavarok, festékek, villanyszerelési anyagok, háztartási fém és műanyag áruk és grillfelszerelések.

A biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy legyen használatban megfelelő munkaruházat és munkavédelmi eszköz. A Vénilend üzletében munkaruházati termékek és munkavédelmi felszerelések széles választéka kapható.

Azok a vásárlók, akik állatokat is tartanak nagyon elégedettek lehetnek, hiszen a gazdabolt kínálatában állateledelek, takarmányok, tápok és kisállat felszerelések is vásárolhatók. Legyen szó kis házi kedvencről vagy haszonállatról, minden négy vagy kétlábúnak akad bőven eleség, sőt még a halaknak is! A kutyáknak szánt állateledelek között a prémium és a szuperprémium minőségek is elérhetőek, de ezeken felül kaphatók vitaminok, konzervek, szárazeledelek, nyakörvek, pórázok, hámok, játékok és almok is.

A gazdabolt horgászcentrum részlegén kiváló minőségű horgászfelszerelések, etetőanyagok, csalik széles választéka kapható.

 

A Vénilend Gazdabolt, Állateledel bolt és Horgászcentrumban a kertészkedők, a barkácsolók és a horgászok egy minden területen szakmailag felkészült csapattól kap a vásárlás során segítséget.

 

További információkért és az elérhetőségért kattintson a Vénilend Gazdabolt digitális névjegyére!