fbpx

Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit Kft.

Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit Kft.

 

Gyönyörű környezetben, az év minden napján várja vendégeit a Szentesi Sport- és Üdülőközpont. Pihenni vágyó, de aktív sportolási lehetőséget keresőknek is tökéletes választás, minden korosztály számára.

A nyugalmat keresőknek és aktív pihenés szerelmeseinek is

Az Üdülőközpont – méltán – igazi paradicsoma a kikapcsolódást keresőknek. Örökre szóló élményekkel gazdagodhatnak a vendégek: termálvizes medencék, szaunarészleg, pezsgő- és élményfürdő, fedett uszodák, napozóteraszok, és természetesen a kihagyhatatlan, feledhetetlen emlékeket nyújtó vízi csúszdák, legkisebbeknek pedig gyermekmedence.

A medencékről bővebben

Hideg vizes úszómedencék és termálvizes meleg medencék egyaránt megtalálhatók az Üdülőközpont területén. A gyerekek számára kialakított pancsolómedence mosolyt csal nemcsak a kicsik, de szülők arcára egyaránt. A csúszdákkal minden korosztálynak kedveskedik az Üdülőközpont.

Maradj mozgásban!

Számos sportolási lehetőség adódik azoknak, akik aktív pihenéssel szeretnék tölteni idejüket. A Kurca folyó partján horgászni, búvárkodni egyaránt lehet, de teniszezésre, futásra is van mód.

A folyó partja otthont ad továbbá az üdülőházaknak és a kempingnek is, mely hazai és külföldi vendégek körében egyaránt igen népszerű.

Az Üdülőközpont szolgáltatásainak széles palettája a garancia arra, hogy itt minden vendég megtalálja a számára megfelelő szórakozási- és kikapcsolódási lehetőséget.

További információért látogassanak el a cég weboldalára és Facebook oldalára:

Weboldal:
http://www.udulokozpont-szentes.hu

Facebook:
https://www.facebook.com/szentesistrand