fbpx

Allianz Biztosításközvetítő Iroda

Allianz Biztosításközvetítő Iroda – Vértesszőlős és Tata

 

A Vértesszőlősön és Tatán működő Allianz Biztosításközvetítő irodájának munkatársai már több mint 30 éves szakmai tapasztalattal segítik az ügyfeleiket a biztosítások és a pénzügyi tanácsadások terén.

 

Hogy miért érdemes az Allianz biztosítási termékeit választania? Mert szinte minden élethelyzetre nyújtanak biztosítási megoldásokat, mert átláthatóak a fedezetek és legfőképpen azért, mert szekértőik minden ügyfelük számára a legoptimálisabb személyre szabott egyedi ajánlatot készítenek. A tatai és vértesszőlősi Allianz Biztosításközvetítő Iroda szakemberei magasan képzettek és a legfőbb céljuk, hogy mind a lakossági, mind pedig a vállalati ügyfeleik számára a legjobb pénzügyi megoldásokat segítsék megtalálni. Ezt úgy teszik, hogy minden ügyfelüket hitelesen és precízen tájékoztassák a számukra legmegfelelőbb biztosítási termékekről. Elkötelezettek abban, hogy az ügyfeleiket korrekt módon tájékoztassák a nyugdíjas évek anyagi biztonságának lehetőségeiről, a hosszú távú megtakarításokról és befektetésekről, a lakásbiztosításokról vagy az élet-, baleset- és egészségbiztosítások előnyeiről. De mindezen felül számíthat rájuk a gépjárművének biztosításában, a vállalkozói vagyonbiztosítás lebonyolításában, az utasbiztosítás megkötésében vagy hitelügyintézésben.

Gondoskodjon lakása és vagyona védelméről, gondoljon a jövőjére és készüljön fel az időskorára vagy az életben váratlanul adódó helyzetekre! Az Allianz tanácsadó szakemberei készségesen segítenek megtalálni az Ön és a családja számára a legmegfelelőbb biztosításokat.

 

Amennyiben szeretne az Ön számára legjobb biztosítási termékekről konzultáli, keresse fel bátran az Allianz Biztosításközvetítő Irodát Tatán vagy Vértesszőlősön. Az elérhetőségeikért kattintson a biztosító és pénzügyi tanácsadó iroda digitális névjegyére!