fbpx

Trója Festék Centrum

TRÓJA FESTÉK CENTRUM – Kazincbarcika, Putnok

A Trója Festék Centrum 2010 óta áll magánszemélyek és vállalkozások rendelkezésére.
Mivel a fogyasztói igények gyorsan és gyakran változnak, folyamatosan bővülő termékválasztékkal és mindig kiváló minőséggel várják a vásárlókat. Szakszerű és kedves kiszolgálásban lehet itt részünk, minden kérdésre választ kapunk. Itt valóban úgy érezhetjük, hogy a munkatársak foglalkoznak az egyéni igényekkel.
A töretlen fejlődésnek és a vásárlói létszám növekedésének köszönhetően 2016-ban Putnokon megnyílt a Trója Festék Centrum másik üzlete, így már nemcsak Kazincbarcikán válogathatunk a termékek közül. Mindkét üzlet a Poli-Farbe Pannon Festék Hálózat tagja lett 2017-től.

Festékek és festéshez szükséges eszközök minden mennyiségben

A Trója Festék Centrum nem pusztán festékbolt. A termékkínálat és szolgáltatások köre ennél jóval bővebb. Beltéri- és kültéri falfestékeken túl vásárolható glettanyag, öntapadós tapéta, autóápoláshoz, faápoláshoz szükséges termékek, hígítók, gipszek, lakkok, zománcok, speciális ragasztók és különféle festéshez szükséges szerszámok, eszközök. A teljes terméklista megtekintéséhez mindenképp érdemes ellátogatni a cég weboldalára. Nagy márkanevekkel találkozhatunk a kínálatban, melyek garantálják a minőséget: Baumit, Düfa, Caparol, Kemikál, Soudal, Renovo, Tesa, Trilak stb.
Ha a színpalettán mégsem találjuk meg a nekünk megfelelőt, a Trója Festék Centrum szakértő munkatársai segítenek a színtervezésben, számítógépes színkeverést alkalmazva. A szakmai tanácsadás mellett házhozszállítást is vállal a társaság, a megrendelt termékek otthonunkba érkeznek.
Hatalmas termékkínálattal, szakmai hozzáértéssel várja minden kedves vásárlóját a Trója Festék Centrum!

Elérhetőségek:
Weboldal: https://trojafestek.hu/
Üzleti névjegykártya: https://trojafestekcentrum.uzleti.hu/ 
Facebook: https://www.facebook.com/Tr%C3%B3ja-Fest%C3%A9kcentrum-166183693452997/