fbpx

Lipták Bt. AUTÓSZERVIZ

Lipták Bt. AUTÓSZERVIZ

Folyamatos lendületben…

A Lipták Bt. közel két évtizede szolgálja ki ügyfélkörét Kazincbarcikán. Ez idő alatt a családi vállalkozás többször átalakult és folyamatos bővülésen ment keresztül. A technikai fejlődést, az eszközpark bővülést és az újabb tevékenységi körök bevonását a szakmai létszám növekedése is követte.

A Lipták Bt. fő tevékenységi köre jelenleg is a szerviz tevékenység, mely magában foglalja a motorikus és erőátviteli berendezések, hidraulikus rendszerek javítását és karbantartását, valamint a villamos rendszerek javítását.
Mindezt szervesen egészíti ki a gépjármű mosás, gumiszerelés és alkatrész kereskedelem.
Szolgáltatásaik körében megtalálható még a gépjárművek műszaki vizsgáztatása és eredetiség vizsgálata is.

A Lipták Bt. üzleti filozófiája a folyamatos ütemű fejlődés, ezért szerviz eszközeiket motorkerékpár fékpaddal és speciális teszter berendezéssel bővítették, ami lehetővé teszi a motorkerékpárok bevonását is a szerviz tevékenységbe. Az új és modern eszközök azonban a hagyományos gépjárműszerviz tevékenységet is támogatják.

A fejlődés másik hangsúlyos területe az online térben valósul meg, informatikai fejlesztés keretében készítették el vállalatuk honlapját.

Mindezek eredményeként bővül szolgáltatási körük, a termelési kapacitásuk és nem utolsó sorban a műszaki, technológiai színvonal.

A Lipták Bt. hisz abban, hogy ezek hatására tovább javul termelékenységük és gazdasági, gazdálkodási eredményeik is.

Ezt támasztja alá sokrétű ügyfélkörük, amely magánszemélyekből, meghatározó hazai kis- és középvállalkozásokból, önkormányzati, valamint multinacionális cégekből tevődik össze.

További információ:

http://www.liptakbt.hu/