fbpx

Kajuha Kft. Gépjármű fényezés hőkezeléssel

Kajuha Kft. Gépjármű fényezés hőkezeléssel

A miskolci Kajuha Kft. szakemberei már közel 2 évtizedes szakmai tapasztalattal, professzionális minőségi szinten foglalkoznak autófényezéssel, teljes körű karosszéria javítással és kárrendezéssel.

Kajuha András a vállalkozás ügyvezető igazgatója gyerekkori álmát valósította meg, mikor az édesapja által végzett szakmát választotta és a sérült, törött, karambolos autók újjávarázsolásához egy javítóműhelyt alakított ki és fejlesztett fel profi szintűre. A vállalkozás vezetőjének a célja, hogy az ügyfeleik csakis kiváló minőségben elvégezett munkáktól legyenek maximálisan elégedettek, ehhez nélkülözhetetlen a munkatársak szakértelme, a sok évnyi tapasztalat és a legjobb anyagokkal, eszközökkel és berendezésekkel való munkavégzés.

Kajuha Autófényezés. Ha az a vágya, hogy sérülésmentes autója legyen!

Legyen szó bármilyen felmerülő problémáról, bármilyen gépjárműről a Kajuha márkafüggetlen műhelyében mindenféle típusú személyautónak és kisteherautónak gyorsan, pontosan és megbízható munkával végzik el a teljes körű karosszéria javítását, a fényezését és a szintén teljes körű kárrendezését. A Kajuha telephelye és műhelye korszerű technológiai berendezésekkel és felszerelésekkel rendelkezik. A szakembereik a legmodernebb festékekkel, festékrendszerrel és vízbázisú technológia alkalmazásával végzik az autófényezést. Az autók újjávarázsolása akkor a legkáprázatosabb, ha sikerül a legtökéletesebb színárnyalatot elérni. A kifogástalan színek előállításában egy számítógépes színkeverési technika nyújt a Kajuha szakembereinek segítséget. A Kajuha Autófényezés az elmúlt évtizedek alatt a folyamatos bővülésre törekedett, mind emberi erőforrásokban, mind technológiában, mind pedig a szolgáltatásokban. Jelenleg az ügyfelek rendelkezésére áll az autófényezés hőkezeléssel, a karosszéria javítás, a teljes körű biztosítási kárügyintézés, a számítógépes színkeverés, a szélvédő csere és javítás, a polírozás, a fényszóró polírozás, az autómentés és a csere-autó biztosítása is.

A Kajuha Kft. a biztosítási ügyintézésben a legjobb, a leggyorsabb és a legpontosabb megoldásokat kínálja. Ugyanis a kárfelvételtől az elszámoláson át a kulcsátadásig, minden teendőt átvállalnak és hatékonyan elvégeznek. A Kajuha minden biztosítóval szerződött partneri viszonyban áll, így nem okoz gondot egyetlen egy biztosítótársasággal sem az adminisztráció és az ügyintézés. Azért, hogy az Ön autója is jó fényben tűnhessen fel, kattintson egyet a további információkért a miskolci Kajuha Gépjármű Fényezés weboldalára!