fbpx

Becsekné Domján Erika Mérlegkészítő

Becsekné Domján Erika Mérlegkészítő Debrecenben

Az életünk majd minden területén használunk mérlegeket. Egyes iparágakat elképzelni sem lehetne nélkülük, legalábbis elég nehéz lenne bármivel is kereskedni, ha csak a termékek tömegét vagy súlyát csak úgy megsaccolgatnánk. A háztartásunkban is szükségünk van rájuk, hogy pontos receptúrák alapján készítsük el az ételeinket vagy pedig a testsúlyunkat kontrolláljuk. Tehát a pontos mérésnek ősidők óta fontos szerepe van, ahány területen szükséges méréseket használnunk, annyiféle mérleg létezik, annak ellenére, hogy mára már inkább a digitális mérlegek hódítottak teret maguknak.

Mérlegek értékesítése és mérlegjavítás

Debrecenben a Domján család mérlegkészítő boltjaiban már több mint fél évszázada foglalkoznak mérlegek készítésével, értékesítésével, hitelesítésével és javításával. A nagy múltú családi vállalkozást a jelenlegi vezető Becsekné Domján Erika édesapja, Domján Imre alapította 1967-ben. Ma már az alapító, a lánya és a veje is erősíti a csapatot. Debrecenben egy telephelyen és két vállalkozásban tevékenykednek. Számukra a legfontosabb, hogy a tekintélyes évtizednyi tapasztalatukat és szakmai tudásukat úgy hasznosítsák, hogy a munkájuk eredményére minden körülmények között a pontosság, a minőség, a megbízhatóság és a gyorsaság legyen jellemző. 

Mérlegek készítése, forgalmazása, telepítése, kalibrálása, hitelesítése

Becsekné Domján Erika elmondta számunkra, hogy a mérlegek forgalmazásán felül a vállalkozásukban mérlegjavítással, súlygyártással, egyedi súlyok gyártásával és hitelesítéssel is foglalkoznak. Többek között gyártanak laboratóriumi súlyokat, technológiai súlyokat, tárcsa súlyokat, rozsdamentes súlyokat és kalibráló súlyokat is. A forgalmazott mérlegek között a digitális mérlegektől kezdve a közúti hídmérlegekig minden megtalálható. 

Természetesen a mérlegek és súlyok hitelesítését a nemzeti és nemzetközi előírásoknak és szabványoknak megfelelően végezik. A sikeres hitelesítést pedig tanúsító jellel és hitelesítési bizonyítvánnyal látják el. 

Egyes vállalkozások termelékenysége teljesen fel tud borulni, ha a mérőberendezéseikben valami hiba adódik és nem állnak rendelkezésre pontos értékeket kimutató mérőeszközök. Ilyenkor a legfontosabb, hogy a lehető leggyorsabban legyen helyreállítva a hiba. Ennek megoldásához ajánljuk a debreceni mérlegkészítő Becsekné Domján Erika vállalkozását. További információkért kattintson Mérleg Debrecen digitális névjegyére!