fbpx

Autósok Üzletháza

Autósok Üzletháza – Kazincbarcika

Autójavítás, autószerviz, műszaki vizsga és eredetiségvizsgálat: Autósok Üzletháza, az autósok szolgálatában

A Kazincbarcikán található Autósok Üzletháza fő tevékenységi köre a gépjárműalkatrész kereskedelem, valamint a gépjármű gyorsszerviz. Elnevezésük igencsak találó, hisz az üzletbe betérő autósok mindent megvásárolhatnak egy helyen, amire szükségük van, a szerviz pedig autójavítást vállal rövid határidővel! 

A szerviz szolgáltatásait személygépkocsik vehetik igénybe és hétfőtől péntekig élhetnek vele. Az Autósok Üzletháza csapata segítséget nyújt szűrők cseréjében, motordiagnosztikában, futómű javításban, olajcserében, fékjavításban, autóvillamossági javításokban, illetve műszaki vizsgára történő felkészítésben. Függetlenül attól, hogy milyen márkájú a jármű, a javítás és szervizelés mindig körültekintően és elérhető árakon történik! A társaság által elvégzett munkákra és alkatrészekre is garanciát kapnak a járműtulajdonosok. 

Az autósoknak nyújtott szolgáltatási palettán megtaláljuk az eredetiségvizsgálatot is, melyre kérhetünk időpontot, de ha úgy adódik, várhatunk is, míg sorra kerülünk. Személyautók, motorkerékpárok, kisteher gépjárművek és pótkocsik eredetiség vizsgálatát is elvégzi a csapat. Ha biztosítást szeretnénk kötni vagy újítani, az Autósok Üzletházában lehetőségünk van kötelező biztosítás, casco biztosítás megkötésére egyaránt. 

A változatos szolgáltatások mellett autóalkatrészek és autófelszerelések gazdag választéka várja a gépkocsi tulajdonosokat a kazincbarcikai üzletben: akkumulátorok, autóápolási szerek, dísztárcsák, ablaktörlők, tartozékok, elektromos alkatrészek, kenőanyagok, vonóhorgok, kipufogók, antennák, izzók, szivargyújtók, stb. 

Megbízható szerviz szolgálatások, gyors és szakszerű javítás, autófelszerelések nagy választéka. Várja Önt is az Autósok Üzletháza!

Bővebb információ az alábbi oldalakon található: 

Weboldal: http://www.autosokuzlethaza.hu 

Üzleti névjegy: https://autosok-uzlethaza-kazincbarcika.uzleti.hu