fbpx

Antal Zuhanykabin

Antal Zuhanykabin

Az otthonainkban megteremtett fürdőszobai luxus ma már nem egy elérhetetlen álom. Az elmúlt években a hazai piacon is megnőtt az igény a fényűző fürdőélmények és az egyedi fürdőszobai megoldások iránt. Mert kétségkívül szeretünk fürdőzés közben is kikapcsolódni és fontos számunkra, hogy ez az intim helyiség is igazán különleges, kényelmes és szép pontja legyen az otthonunknak. 

A Vas megyei Gérce településen működik Antal László vállalkozása az Antal Zuhanykabin, amely már 20 éve foglalkozik egyedi és normál kialakítású zuhanykabinok, kádkabinok, WC válaszfalak és térelválasztók gyártásával és kivitelezésével. Ha olyan zuhanykabinról álmodik, amely pontosan illeszkedik a fürdőszobája adottságaihoz és kialakításához, akkor az Antal Zuhanykabin szakemberei egyedi méretekre és az egyedi igényeknek megfelelően legyártják önnek.

Zuhanykabinok, zuhanyajtók, válaszfalak, kádparavánok

Az Antal Zuhanykabinok masszívak és stabil szerkezetűek továbbá tökéletes vízzáró felülettel rendelkeznek. Kérheti egyszárnyú vagy kétszárnyas ajtós kivitelezéssel. Nincs többé kényelmetlen, szűkös feszengés és rendszeres könyök beütés tusolás közben, mert nagyméretű zuhanytálcán is megvalósulhat a prémium megoldás az új és egyedi gyártású zuhanykabinjára. 

Az Antal zuhanyajtók nagy része ragasztott biztonsági üvegből készül, amely rendkívül tartós, biztonságos és könnyen tisztítható felületű. Stabil és megbízható vázszerkezetbe kerülnek a betételemek, amely a biztonsági üvegen kívül kérhető műanyag vagy polikarbonát kivitelben is. A termékek szerkezeti elemei 100%-osan rozsdamentes anyagokból készülnek. Ha ön szeret fürdőkádban fürdeni és zuhanyozni is, viszont nincs elegendő hely mindkettő fürdőszobai egység megvalósításához, akkor az ön számára a legideálisabb megoldás egy kádparavánnal felszerelt fürdőkád. Az Antal Zuhanykabin szakemberei bármilyen méretű, típusú és formájú kádhoz gyártanak kádparavánokat, így egy erős nyomású kádban zuhanyzás után sem fog úszni a papucsa a fürdőszoba padlóján. Egy WC válaszfallal vagy egy zuhanyelválasztó beépítésével egy valóban minőségi élettér alakítható ki a fürdőszobájában. 

Az Antal Zuhanykabin egyedi megoldásaival olyan atmoszférát lehet teremteni, hogy mindig jó érzés legyen betérni a fürdőbe. Keresse bizalommal Antal Lászlót és csapatát a tuskabin.hu weboldalon található elérhetőségek bármelyikén!