fbpx

Pilátó Temetkezési Kft.

Pilátó Temetkezési Kft.

A Pilátó Temetkezési Kft. 2002-ben azzal a szándékkal alakult meg, hogy szolgáltatásukkal támogatást és segítséget nyújtsanak az élet talán legnehezebb megpróbáltatásai közepette. A Pilató Temetkezés szakemberei abban hisznek, hogy minden embert megillet a méltó és tisztességes temetés, valamint a szeretett személytől való búcsú.
Egy családtag vagy egy közeli barát elvesztése hatalmas fájdalommal járó veszteség. Ilyenkor a hozzátartozók számára komoly terhet jelent a temetés vagy a hamvasztás megszervezése és a szükséges hivatali és temetési tennivalók elintézése. A Pilátó Temetkezési iroda tapasztalt szakemberei udvariasan, együtt érzően segítenek minden temetéssel kapcsolatos kérdésben és azon igyekeznek, hogy a megbízóik minden elképzelését megvalósíthassák. Az Ajkán, Devecserben és Sümegen található temetkezési irodáikban és bemutatótermeikben nyugodt és kulturált körülmények között nyújtanak segítséget a gyászoló családoknak.
A teljes körű temetkezési szolgáltatásaikkal segítenek eligazodni a koporsós vagy hamvasztásos temetések gyakorlati teendőinek bonyolult rendszerében, valamint tanácsokat nyújtanak a szükséges temetési kellékek, koporsók, urnák, kegyeleti tárgyak, koszorúk vagy sírcsokrok kiválasztásában is. Jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja az ügyintézést, hogy a Pilátó Temetkezésnél mindent egy helyen, egy időben meg lehet oldani. Precíz, pontos és figyelmes hozzáállással intéznek el minden adminisztratív feladatot, beszerzik a szükséges iratokat, engedélyeket, megoldják a sírhellyel kapcsolatos ügyleteket és elvállalják a szállítást belföldön és külföldön egyaránt.

A Pilató Temetkezési Kft. célja, hogy a lehető legkíméletesebb módon és a hozzátartozók valamint az elhunyt kívánságai alapján, készíthessék elő a szertartásokat és szervezhessék meg a búcsúztatást. További információkért kattintson az Ajkán, Devecserben és Sümegen működő Pilató Temetkezés honlapjára!