fbpx

Gőz 2 Kft. Hidraulika Centrum

Gőz 2 Kft. Hidraulika Centrum

A miskolci telephelyű Gőz 2 Hidraulika Centrum fő pillérei a magas minőség és a szakmaiság. A nagy múltú és korszerű gyártóüzemben hidraulikatömlők, ipari tömlők, munkahengerek, hidraulika szivattyúk, vezérlőtömb szelepek és tömítések gyártására és javítására specializálódtak.

A modern technológiájú gépparknak köszönhetően a Gőz 2 Kft. csapata mindig készen áll arra, hogy a gyártást vagy a meghibásodott gépek, berendezések javítását a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben biztosítsa. A megbízások elvégzéséhez a gépparkjukban rendelkezésre áll több tömlőgyártó gép, esztergagép, marógép, hegesztő felszerelés és hidraulikus próbapad.
A gyártás mellett egy rendezett és nagy választékú szaküzletben forgalmazzák is a hidraulika tömlőket, melyek között különféle csatlakozó típusokkal kaphatók teflontömlők, termo-plasztik tömlők, vászonerősítő tömlők, nagynyomású tömlők és mosótömlők is.
A Gőz 2 hidraulika alkatrész szaküzletében jól képzett szakemberek segítenek a megfelelő alkatrészek, tömítések, hidraulika elemek kiválasztásában és a felmerült problémák megoldásában. A több ezer darabos alkatrészek kínálatát javarészt a raktári készletről tudják biztosítani, de különleges igénylések esetén is rövid határidővel teljesítik a megbízásokat. A hidraulika tömlők, az ipari tömlők vagy az egyéb hidraulika tömlők szerelvényezése szériában és egyedi kivitelezésben is megrendelhető a Gőz 2 Hidraulika Centrum szakembereitől.

Dolgozzon Ön bármilyen iparágban, a Gőz 2 Hidraulika Centrum szakembereinek a bevonásával gördülékenyen és hatékonyan végezheti a tevékenységét! Kérjen még ma árajánlatot hidraulika tömlőkre és szerelvényeikre a goz2.hu weboldaláról a miskolci Gőz 2 Kft. megbízható szakembereitől!