fbpx

Farkas Klíma klímatelepítés

Farkas Klíma klímatelepítés és háztartási gépek szerelése

Farkas József klímaszerelő és háztartási gépszerelő Tatabányán, Tatán és Oroszlány vonzáskörzetében vállal klímatelepítést és háztartási gép, hűtőgép, mosógép javítást, szerelést.

Farkas úr már mintegy 30 évnyi szakmai tapasztalat birtokában úgy tartja, hogy többnyire minden gép javítható, ami egy háztartásban elromolhat. Sőt azt gondolja, hogy környezetvédelmi és pénz megtakarítási szempontokat is figyelembe véve szükséges gondot fordítani ezekre a mindennapi életünket kiszolgáló és segítő eszközöknek a karbantartására és javítására. Nyilván van az a helyzet is, amikor már nem érdemes menteni a menthetőt, ilyen esetben Farkas József hasznos tanácsaival könnyebb lesz egy új és megbízható gépet választani. A csapatával javítottak már klímát, villanybojlert, mosógépet, hűtőt, mosogatógépet, villanytűzhelyt, vagyis háztartási gépek egész tárházát.

A Farkas Klímával készüljön fel a nyári hőségre!

A Farkas Klíma az egyik fő profil így a vállalkozás a háztartási gépek javítása mellett klímatelepítéssel, szereléssel, karbantartással és klímák forgalmazásával is foglalkozik. Farkas József a klímaberendezések beszerelése során is mindig szem előtt tartja, hogy a megrendelői milyen módon tudják energia- és költséghatékonyan, valamint környezettudatosan használni a klímát. Úgy gondolja, hogy ennek az egyik legalapvetőbb pontja, hogy egy megbízható, jó minőségű és a mai kor követelményeinek megfelelő klímaberendezés kerüljön megvásárolása és a lehető legoptimálisabb módon kihelyezésre.
A Farkas Klíma olyan nagynevű gyártókkal áll partneri kapcsolatban, mint a Midea, a Gree, a Fisher, az Rcool, az MDV, a Fujitsu vagy az LG, így ezeknek a márkáknak a berendezései közül minden megrendelői igénynek megfelelő klímát lehet választani.

Tehát ha Önnek elromlott a klímája, a mosógépe, a hűtőgépe, a tűzhelye, a bojlere vagy a mosogatógépe, akkor ne habozzon időben jó és megbízható szerelőt hívni. Farkas József és csapata Tatabányán és környékén ingyenes felmérést és árajánlatot készít, valamint nem számít fel hétvégi felárat. További információkért látogasson el a Farkas Klíma digitális névjegyére!