fbpx

SCHATZ-HÁZ Kft. – Győr

SCHATZ-HÁZ Kft. – Győr

Új építésű lakóházaknál, felújításnál vagy bővítésnél nagyon fontos szerepe van egy generálkivitelezőnek. De mit is jelent az a szó, hogy generálkivitelezés?
A generálkivitelező alvállalkozók bevonásával egy új épületet hoz létre vagy meglévőt alakít át, bővít, azaz generál. Azt is mondhatnánk, a generálkivitelezés minden olyan tevékenység, ami egy építkezés, felújítás során felmerülhet. Ez egy rendkívül összetett, szakmai tudáson és felkészültségen alapuló munka, melynek során nekünk, mint megrendelőnek folyamatos rálátásunk van a munkálatokra.

Generálkivitelezés magas fokon

A győri székhelyű, 2007-ben alakult SCHATZ-HÁZ Kft. jól tudja, hogy a kivitelezés mennyire aprólékos és odafigyelést igénylő feladat.
A társaság fő tevékenysége ugyanis a generálkivitelezés, felújítás, korszerűsítés és szerkezetépítés.
Referenciáik között lakó- és nem lakó épületek építése, tetőfedés, tetőszerkezet építés, társasház generálkivitelezése, lakásfelújítás, szálloda átalakítás, pihenőpark építés egyaránt megtalálható Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom és Tatabánya városokban.
Több lakópark (Várkert Lakópark, Levendula Parkváros, Horizont Lakópark), számos többlakásos társasház létesítése fűződik a társaság nevéhez, melyek egytől egyig a mai modern kornak megfelelő technológiai módszerek alkalmazásával épültek.
Emellett közintézmények építése és felújítása, sportpályák létesítése, kereskedelmi épületek építése és átalakítása egyaránt megtalálható a SCHATZ-HÁZ Kft. referenciái között.
Jelenleg is több társasház generálkivitelezésén dolgoznak a munkatársak, melyben a monolit vasbeton szerkezeté a főszerep.

Mivel az építőipart erőteljesen meghatározza az egyre jobbra való törekvés, a társaság egyik jövőbeni célkitűzése a korszerű technológiák alkalmazása és az innovatív megoldások alkalmazása. A projektek megvalósításában fontos szempont a fenntartható és energiatudatos kivitelezés!
A fejlődést a munkatársak és alvállalkozók létszámának folyamatos növekedése, az eszközpark bővítése és fejlesztése is bizonyítja.

Generálkivitelezéssel kapcsolatban keresse bizalommal a SCHATZ-HÁZ Kft-t az alábbi elérhetőségeken:

Weboldal: http://www.schatzhaz.hu
Digitális névjegy: https://schatzhazkft.uzleti.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100079090290456