fbpx

MAREX Festékáruház

MAREX Festékáruház

A kazincbarcikai Marex Festékáruház a környék toplistás festékboltja, mert itt az egyedi számítógépes színkeveréstől kezdve a tapétákon át a festőszerszámokig mindent megtalál, ami a festéshez és a lakásfelújításhoz szükséges lehet.
Vágjon bátran bele egy kültéri vagy akár egy beltéri felújításba, mert a Marex Festékbolt kínálata szinte az összes felújítási munkálathoz kedvező áron és jó minőségben biztosítja az alapanyagokat és felszereléseket. Legyen szó kültéri és beltéri falfestésről, hőszigetelésről, vakolásról, tapétázásról, burkolásról, lakkozásról, zománcfestésről… a professzionális alapanyagok mellett a felújításhoz szükséges szerszámokat is széles választékban vásárolhatja meg.

MINDEN, ami a festéshez, felújításhoz kell!

A Marex Festékáruház szakemberei abban hisznek, hogy hatékony és szép eredményű munkát a szakértelem mellett jó minőségű alapanyagokkal lehet elvégezni. Továbbá egy prémium festéket csakis jó minőségű ecsettel vagy hengerrel érdemes felvinni. Ennek érdekében a festékáruház polcaira kifejezetten olyan termékek kerülnek, ki melyekkel a festékbolt dolgozói is szívesen dolgoznak. Fennállásuk óta a legfőbb szempontjuk, hogy vásárlóik számára nagy múltú és megbízható gyártók termékeit kínálják a lehető legkedvezőbb áron.
A falfestékek széles választéka mellett komplett hőszigetelő rendszerek, zománcfestékek, nemes vakolatok, tapéták, dekorációs elemek, mint dekorlécek, rozetták, álmennyezetek, bordűrök, csiszolóanyagok, építőipari szerszámok, festőszerszámok, glettelő szerszámok, gipszkartonok, gipszkarton tartozékok és védőfelszerelések kínálatával várják a vásárlókat.
A Marex Festékboltban a MAPEI termékeknek teljes skálája elérhető így fugázók, szilikonok, aljzatkiegyenlítők, ragasztók, alapozók és más egyéb termékek is rendkívül jó minőségben kaphatók. Továbbá széles választékban és kedvező áron vásárolhatók meg a közkedvelt Héra Prémium és Héra Clean & Style mosható és dörzsálló beltéri színes falfestékek is.

Rendszeres akciókkal, tanácsadással és a vásárlói igényeket követve, folyamatosan bővülő kínálattal várja Önt is a kazincbarcikai Marex festékáruház csapata. További információkért kattintson a vállalkozás digitális névjegyére!