fbpx

Festék- Háztartási- Tapéta Szaküzlet Sajószentpéteren

Festék- Háztartási- Tapéta Szaküzlet Sajószentpéteren

Akinek halaszthatatlan intéznivaló ügye van a lakásfelújítás terén, annak jó szívvel ajánljuk a Sajószentpéteren található Festék, Háztartási bolt, Vakolat és Hőszigetelő Központ gazdag termékválasztékát.

Ebben a tip-top üzletben minden olyan eszköz és termék megtalálható, amire a háztartásban, házkörüli munkák során, egy teljes családi ház átépítése vagy egy komplex lakásfelújítás folyamán szükséges lehet. Legyen szó kültéri vagy beltéri munkálatokról a szaküzlet polcain minden termék rendezetten és a legjobb minőségben sorakozik. Kül- és beltéri falfestékek, zománcok, lakkok, festékek mindenféle anyagra valamint ecsetek, hengerek és más a festéshez szükséges kiegészítők széles választéka várja a vásárlókat. A festékbolt szolgáltatásai közé tartozik a Trilak számítógépes színkeverés, mellyel mindenki megtalálhatja az álmai falszínéhez szükséges színárnyalatot.
A termékek között még komplett kül- és beltéri hőszigetelő rendszerek, homlokzati színezőanyagok, gipszkarton rendszerek és tartozékok, álmennyezetek, rozetták, díszlécek, tapéták, bordűrök, Mapei termékek, fugázók, ragasztók és zsákos építőipari anyagok széles választéka gondoskodik arról, hogy minden környékbeli otthon a legjobb minőségű anyagokkal épülhessen fel vagy újuljon meg.
A szaküzlet háztartási boltként és gazdaboltként is kiválóan megállja helyét, hiszen minden más olyan termék is megvásárolható, amely a házkörüli barkácsolás, takarítás, karbantartás vagy a kerti munkák során szükséges lehet.
Az itt dolgozó szakemberek számára alapvető az udvarias kiszolgálás és a minőségi termékkínálat, de mindezek mellett kiemelkedően fontosnak tartják, hogy a vásárlók számára hasznos tanácsokat tudjanak biztosítani. Ezért tapasztalataikat rendszeresen csiszolják, hogy szükség esetén örömmel meg is oszthassák a tudásukat. Örömmel fogadnak minden visszajelzést, hiszen a céljuk, hogy az üzlet áruválasztéka a felmerülő igények alapján folyamatosan bővüljön.

Amennyiben Miskolc közelében végzi a lakásfelújítást vagy az építési munkálatokat, akkor érdemes a sajószentpéteri Festék- Háztartási- Tapéta Szaküzletben vásárolni, mert 20.000 Ft értékű vásárlás fölött a megvásárolt árukat 20 km-es körzetben ingyenesen házhoz szállítják. Az elérhetőségekért kattintson a Festék, Háztartási bolt, Vakolat és Hőszigetelő Központ digitális névjegyére!