fbpx

Atlas Autókölcsönző – Tatabánya

Atlas Autókölcsönző – Tatabánya

Az autókölcsönzés egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell fenntartani az autót, nem kell bajlódni a kötelező biztosítással, az autópálya matrica vásárlással és egyéb kiadással, mint szerviz, javíttatás vagy tisztítás.
Ha nincs szükségünk minden nap autóra, talán felesleges is fenntartani. Ilyen esetekben tökéletes megoldás az autóbérlés.

Atlas Autókölcsönző – társ az utazásban!

A tatabányai Atlas Autókölcsönző tökéletes és megbízható partnerünk lesz, ha autót szeretnénk kölcsönözni, vagy bérautóban gondolkozunk.
A cég megalakulása óta sikeres utakon jár, széles ügyfélkörüknek, a megbízható szolgáltatásaiknak köszönhetően ez a sikeresség máig töretlen. Ehhez még természetesen hozzájárul a járműpark is, melyben több márkával találkozhatunk, és személygépkocsit, kisbuszt, valamint furgont egyaránt bérelhetünk. A választható márkák között Renault, Ford, Peugeot, Fiat, Citroen, Smart, Toyota, Opel, Volkswagen és Mazda is van, de lehetőségünk van utánfutó, tréler vagy költözés esetén kisteherautó bérlésre is.
A járművek között akad dízel és benzines változat is, és szinte valamennyi klímával felszerelt. A személygépkocsik országos autópálya matricával rendelkeznek, megkönnyítve ezzel a sofőrök utazását. Hosszú távú bérlés esetén egyedi ajánlatot kaphatunk, Tatabányán és környékén pedig ingyenes házhozszállítással kedveskedik a cég.
Az Atlas Autókölcsönzőnél biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő útitársat!
Weboldal: http://atlasauto.hu/
Üzleti névjegy: https://atlasz-autokolcsonzo.uzleti.hu
Facebook: https://www.facebook.com/AtlasAutoTatabanya