fbpx

A kisállatok gyógyítói a Vezér Állategészségügyi Centrumban

A kisállatok gyógyítói a Vezér Állategészségügyi Centrumban

A debreceni Vezér Állategészségügyi Centrum munkatársai egytől egyig rajonganak a természetért és az állatokért. Az itt dolgozó állatorvosok és asszisztensek többségének a hivatásuk gyakorlásával a legnagyobb gyermekkori álma válhatott valóra. Végtelen nagy örömmel tölti el őket, hogy a munkájuk során minden tudásukkal, igyekezetükkel azért tehetnek, hogy a hozzájuk kerülő beteg vagy sérült állatok minél hamarabb meggyógyuljanak és egészséges, kiegyensúlyozott, boldog életet élhessenek. Maguk is felelős állattartók, akik a kedvenceiket a családjuk tagjaiként szeretik, gondozzák és csodálják. A Vezér állatorvosi rendelő csapata a tevékenységeik végzése során a legmagasabb szintű ellátásra, a precizitásra és a már megszerezett szaktudásuk és tapasztalataik bővítésére törekszenek, továbbá az állategészségügyi centrum modern műszeres felszereltsége is ezt a célt szolgálja. Mindenféle túlzás nélkül állítjuk, hogy a debreceni Vezér állatorvosai az ország egyik legjobb felszereltségével rendelkeznek az innovatív vizsgálati műszerek és eszközök terén.

Szép állatkórház és csodálatos állat dokik a kis kedvencek egészségéért

A Vezér Állategészségügyi Centrum tehát a kisállat-gyógyászatra szakosodott, a hozzájuk látogató páciensek között már megfordultak kutyák, macskák, sünök, nyuszik, kis rágcsálók, díszmadarak, hüllők és más egzotikus állatok is. A kisállatok általános betegellátása mellett végeznek speciális belgyógyászati vizsgálatokat, kezeléseket és sebészeti műtéteket. A legfőbb szakterületeik az ortopédia, a neurológia, a szemészet, a kardiológia valamint a kisállatok és az egzotikus állatok teljes körű belgyógyászati vizsgálata és sebészete.
A modern és letisztult ízléssel kialakított állatorvosi rendelőben nagyon kellemes és barátságos a hangulat, a fogadtatás pedig kiemelkedően szeretetteljes. A rendelő szakembereinek a kedves és empatikus hozzáállásával mind az állatokban, mind pedig a gazdikban oldódik a feszültség, így biztonságban érezhetik magukat a vizsgálatok ideje alatt. Azok a kis paciensek, akiknek szükséges a folyamatos és intenzív betegellátás egy igazán kellemes állatkórházi részlegen lábadozhatnak.
Az állatorvosi szolgáltatásokat olyan vizsgálati eszközök támogatják, mint a hasi és szív ultrahangvizsgáló készülék, a hidroterápiás berendezés, a röntgen gép, a CT, az EKG vagy a laparoscopia és az endoszkópos vizsgálat műszerei. Fontos kiemelni a szolgáltatások sorában, hogy itt a helyszínen azonnal is elvégezhetőek a sürgősségi betegellátásban nélkülözhetetlen laboratóriumi vizsgálatok.

Egészség és szépség, mert itt van állatpatika, pet-shop és kozmetika is

Az állatorvosi rendelővel azonos épületben kapott helyett a gyors felépüléshez szükséges hidroterápiás és fizikoterápiás rendelő valamint az ápoltsághoz és a szépséges, finom, puha külsőhöz nélkülözhetetlen kutyakozmetika is. Ne feledkezzünk meg a Debrecen környéki gazdik körében már méltán népszerű Vezér Állatpatikáról és Pet-Shopról sem! Hiszen az állatgyógyászati készítményekben, állateledelekben, kisállat-felszerelési és ápolási termékekben széles választékot kínáló állatpatika célja az, hogy mindig rendelkezésre álljanak olyan gyógyszerek és eszközök melyekkel az állatok gyógyulása még hatékonyabb lehet. Természetesen a vezér állatpatika dolgozói is nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, így igyekezek a legjobb minőséget kínálni a különleges táplálkozási igényeket kielégítő állateledelek, diétás tápok, táplálék kiegészítők, vitaminok, élősködők elleni szerek, ápolási termékek és jutalomfalatok terén. A kedvességükkel, a szakértelmükkel és hasznos tanácsaikkal a cél, hogy a kétlábú és a négylábú vásárlók is bátran térjenek ide be és végül elégedetten távozzanak.

Ha Ön felelős, szerető állattartó és boldog, egészséges kisállatokat szeretne, akkor keresse bizalommal a Vezér Állategészségügyi Centrum kiváló csapatát és további információkért pedig kattintson a weboldalukra!