fbpx

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Pihenés és megújulás a Dráva fővárosában

„Ha ebben az országban megállsz bárhol, és leszúrod vándorbotod, víz fakad” – írta egy 17. századi úti beszámoló Magyarországról.
A hétköznapi rohanásban, stresszes életmódunk mellett kellemes kikapcsolódást és testi-lelki felüdülést jelent egy-egy fürdőzős nap vagy hétvége a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban. Minden szinten ellazulást, kiegyensúlyozottságot, harmóniát hoz, ha úszunk, fürdünk, tornázunk néha e vizes gyógycsodában!
A Barcsi Gyógyfürdő és Rekriációs Központ a régió egyik legújabb és legmodernebb fürdője, közel 3 ha-os területen a város tradicionális középpontjában épült fel. A korszerű létesítményben, színvonalas és barátságos környezetben pihenhetnek, gyógyulhatnak a vendégek. Az egész évben üzemelő fürdő fedett részében hat, szabadtéren pedig egy medence várja folyamatosan a vendégeket, akik a nyári szezonban a nagy zöld területen további három szezonális medencét is használhatnak.

Komplex élmények, felüdülés és gyógyulás

A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban kiegészítő terápiaként vehetnek igénybe gyógyászati kezeléseket, Kneipp taposó kúrát, gyógytornát és masszázst, elektroterápiát, medencefürdőt – kádfürdőt – víz alatti sugármasszázst, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatásokat.
Az élményekre vágyó kisebb és nagyobb vendégeket, családokat várja a fedett és nyitott úszómedence, gyermekmedence, termálmedence, élménymedence, jakuzzi, szaunák, gőzkabin. A wellness kedvelői számos lehetőség közül választhatják ki az igényeiknek megfelelőt.
A fürdés mellett strandröplabda és lábtenisz pályák, játszótér, étterem és büfé várja az ide látogatókat. A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs központ sokoldalú szolgáltatásai révén a családok, a fiatalok, a gyógyulni és felüdülni vágyó vendégek számára egyaránt nagyszerű kikapcsolódást biztosít.