fbpx

Kígyó Gyógyszertár

Kígyó Gyógyszertár

A Borsod Pharma 2007 Kft. üzemeltetésében, Edelény belvárosában a Tüdőbeteg-gondozó Intézet épületében működik a környékbeli lakosság körében évtizedek óta oly népszerű Kígyó Gyógyszertár. A közforgalmú patikában rendkívül kedves, hozzáértő és naprakész tudással rendelkező gyógyszerészek állnak a látogatók szolgálatában.
A Kígyó Gyógyszertár munkatársai elkötelezettek az egészségmegőrzés támogatásában, így a patikába látogató páciensek számára örömmel nyújtanak prevenciós életmód tanácsokat. Az egyik legfőbb céljuk, hogy a vásárlóikkal egy bizalmon és jó kommunikáción alapuló stabil kapcsolatot tudjanak kialakítani, és a minőségi gyógyszerészi kiszolgálás mellett a legjobb gyógyászati útmutatásokat tudják biztosítani.
A modern, letisztult és tágas térben berendezett Kígyó Patikában széles választékban kaphatók vényköteles és vény nélkül is megvásárolható gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vitaminok, étrend kiegészítők, tápszerek, homeopátiás termékek, gyógynövények, gyógyteák, gyógy-kozmetikumok, babaápolási cikkek, teszteket, fertőtlenítőszereket és gyógyászati segédeszközök. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az edelényi Kígyó Gyógyszertár termékpalettájának segítségével megoldhatja a háztartásában szükséges mindennapi egészségügyi ellátást és az utazásaihoz nélkülözhetetlen úti patika összeállítását is.
A Kígyó Patikában havonta megújuló akciókkal segítik a vásárlóikat, hogy a lehető legkedvezőbb áron juthassanak hozzá gyógyászati termékekhez. Az akciókról a patikában elérhető újságból tud értesülni. További információkért látogasson el az edelényi Kígyó Patika weboldalára