fbpx

DR. MÉHES LÁSZLÓ ÜGYVÉD

DR. MÉHES LÁSZLÓ ÜGYVÉD

Életünk folyamán kerülhetünk olyan helyzetbe, amely tiszta rendezéséhez és az előnyös jogi megoldás eléréséhez nélkülözhetetlen ügyvédi segítséget igénybe venni. Legyen szó egy családjogi kérdésről, mint a házassági vagyonjogi szerződés elkészítése vagy egy végrendelet elkészítése, de olykor lehet szó egy büntetőeljárásról is. Minden esetben a legfőbb cél, hogy az ügy megfelelő jogi képviselet mellett a lehető legjobb eredménnyel zárulhasson le.

Dr. Méhes László Mosonmagyaróváron található ügyvédi irodája felkészült, naprakész tudással rendelkező diszkrét csapattal és hatékony munkavégzéssel áll a megbízói szolgálatában. Az ügyvédi tevékenységi körükben teljes körű jogi szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleiknek, amely tulajdonképpen azt jelenti, hogy ellátják a megbízók peres és peren kívüli képviseletét valamint szerződéseket, okiratokat és egyéb beadványokat készítenek. A hatékonyságuk nem csak a felkészült szakmai és a technikai hátterüknek köszönhető, hanem annak az egyedülálló együttműködési partneri kapcsolatuknak is, amellyel az ügyfeleik számára lehetővé teszik, hogy a Szuper Print Könyvelő és Szolgáltató Kft. bevonásával közösen vitassanak meg jogi álláspontokat illetve könyvelési-számviteli álláspontokat. Ennek eredményeként a legelőnyösebb jogszerű megoldás születhet a könyvelőirodával közös ügyfeleik számára.
A Méhes Ügyvédi Iroda szakterületei a büntetőjog, a csődjog, az ingatlanjog, a családjog, a munkajog, a polgári jog és a követelések, adósságok behajtása​. Mindezeken felül a közigazgatási eljárásokban való képviseleteket és állandó, komplex képviseleteket is ellátnak.

Amennyiben Ön egy kölcsönös bizalmon alapuló, hatékony, gyors és rugalmas munkavégzésű ügyvédi irodát keress, akkor forduljon bizalommal Mosonmagyaróváron Dr. Méhes László ügyvéd úrhoz és csapatához. A részletekért kattintson a mehesugyved.hu weboldalra!