fbpx

Regia-Concordia Temetkezés

Regia-Concordia Temetkezés

A székesfehérvári Regia-Concordia Temetkezési Kft. neve egyet jelent a kegyelet teljes és a diszkrét szolgálttal. A több mint 30 évtizedes múlttal rendelkező társaság szakemberei lelkiismeretesen és együttérzéssel végzik a munkájukat, minden tudásukkal és igyekezetükkel azon dolgoznak, hogy a hozzájuk forduló gyászolókat segítsék a nehéz és fájdalmas időszakban. Teljes körű temetkezési szolgáltatásokkal gondoskodnak arról, hogy a hozzátartozók mentesüljenek a temetéssel és az ügyintézéssel járó terhektől. Abban hisznek, hogy mindenkinek jár a méltó megemlékezés és a temetés. A Regia-Concordia szakembereinek kiemelten fontos, hogy az elhunytat végsőnyughelyére kísérő hozzátartozók méltóképpen gyászolhassanak és ehhez minden együtt érző támogatást megkapjanak.

Temetkezés, halott szállítás, hamvasztás, ravatalozás

A Regia-Concordia Temetkezési társaság rövid határidővel vállalja a temetéseket. Segítséget nyújtanak abban is, hogy a hozzátartozók a lehető legszebb, legemberibb módon búcsúzhassanak el szeretett családtagjuktól. Ehhez a kegyeleti termékek, koporsók, urnák, virágok és koszorúk széles választéka mellett gondoskodnak a ravatalozásról és a szertartásról. Igény esetén szónokot illetve egyházi szertartásvezetőt biztosítanak a búcsúztatóhoz.
A hamvasztás lebonyolításában is számíthatnak a Regia-Concordia munkatársaira, majd a hamvak elhelyezésében is.

A temetkezési szolgálat weboldalán is vannak információs segédletek valamint egy tájékoztató a szükséges okmányokról a hivatali ügyintézéshez, de a segítőkész munkatársak személyesen és telefonon is végtelen nagy türelemmel adnak felvilágosítást minden további felmerülő kérdéssel kapcsolatban. Méltányos árakkal és kegyeleti tanácsadással állnak rendelkezésre.
A hét minden napján 0-24 órában szolgálatkészek és a +36 20 934 4308-as ügyeleti számon állandóan hívhatók. Az elhunytat a lehető legrövidebb időn belül, hűtött halottszállító kocsival szállítják el a kijelölt intézménybe.

További információkért keresse fel a székesfehérvári Regia-Concordia Temetkezési Kft. digitális névjegyét!