fbpx

Regéczy Autósbolt – Edelény

Regéczy Autósbolt – Edelény

Autónk rengeteg kisebb és nagyobb alkatrészek összességéből épül fel, melyek használódnak, így sajnos idővel kopni kezdenek, majd cserére szorulnak.

Minden, ami az autóhoz kell!

A gépjárműtulajdonosok igényeinek kielégítésére, ezzel a céllal nyitotta meg üzletét a Regéczy Autósbolt Edelényben, ahol autóalkatrészek és autófelszerelések, valamint autóápolási termékek és akkumulátorok széles választékával, gyors és hozzáértő kiszolgálással várja a járműtulajdonosokat és az érdeklődőket Regéczy Gusztáv.

Minőségi termékpalettával találkozhatunk az üzletben, ahol az árak mindenki számára elérhetők: akkumulátorok, autóüléshuzatok, autófelszerelések, autóápolás, autótartozékok, elemek, motorolaj, autóalkatrész, szimering, csapágy, adalékok, ékszíj, olajszűrő, autóakkumulátor, teherautó akkumulátor, dísztárcsák, levegőszűrő, motorakkumulátor, szélvédőmosó, xenon izzók, xenon fény stb.

Regéczy Gusztáv fő célja a piaci elvárásoknak, változásoknak és a vevők igényeinek való maximális megfelelés, valamint magas szintű szakértő kiszolgálás.

Az üzlet megtalálható Edelényben, a Tóth Árpád út 6. szám alatt.
A jövőben is várja új és régi vásárlóit a Regéczy Autósbolt.

Nyitvatartási időért és további információért kattintsanak az autósbolt digitális névjegyére!