fbpx

TOM-FER IPAROS CENTRUM – Edelény

TOM-FER IPAROS CENTRUM – Edelény

Építőanyagok széles választéka

Az edelényi TOM-FER Iparos Centrum 1990-ben kezdte meg tevékenységét magánvállalkozásként, szolgáltatásuk ekkor az árufuvarozás volt.
1992-től kereskedelmi profilokkal bővült a cég. Az építőiparban kulcsfontosságú szerepet játszó építőanyagok kerültek a termékpalettára, mint cserép és egyéb tetőfedő anyagok, acéláruk, szigetelő anyag, kazán, fűrész- és fenyőáru, faáru, valamint épületgépészeti termékek – víz-, gáz- és fűtésszerelvények.
Alkalmazkodva a vásárlói igényekhez és változásokhoz, árukészletük folyamatosan bővült és bővül a mai napig.

Építőanyagokon túl kínálatuk több mint 6000 terméket ölel fel, köztük szerszámokat, barkácseszközöket, kötőelemeket, drótfonatokat, szivattyúkat, műszaki- és PB gázokat, mezőgazdasági fóliákat, agrofóliákat és locsolástechnikai árucikkeket is.
Termékpalettájuk között olyan nagy márkanevekkel találkozhatunk, melyek önmagukban is garantálják a kiváló minőséget, melyre szüntelenül nagy gondot fordít a TOM-FER csapata (Flexo, Mofém, Geberit, Hitachi,  Koelner, Herz, stb.).
A minőség mellett kiemelkedő figyelemmel vannak az ügyfelek iránt, akiknek igényeit nap, mint nap igyekeznek maximális odafigyeléssel és szakértelemmel teljesíteni.
„Házon belül” szintén magas elvárásokat támasztanak: a munkatársak rendszeres továbbképzése, a környezetvédelmi szabályok követése és betartatása is a siker kulcsát képezik.

2006-ban életre hívtak  egy csőbilincs gyártó üzemet is, ahol tiplis és bevésős csőbilincsek kerülnek ki a gyártósorról.

Kétségkívül nagy büszkeségre ad okot, hogy a megalakulás óta – ahogy a termékek száma -, a vevőkör is folyamatosan növekszik, bővül. Magyarországon és az Európai Unióban is több elégedett partner bizonyítja a társaság sikerességét.

Ha építőanyagot, épületgépészeti terméket keres, a TOM-FER Iparos Centrumnál a legjobb helyen jár!

További információ a cégről az alábbi oldalakon olvasható:
Weboldal: https://tomfer.aranyoldalak.hu/
E-card: https://tom-fer-iparos-centrum.uzleti.hu
Facebook: https://www.facebook.com/Tomfer-Iparos-Centrum-109552551187544