fbpx

Balomo Építőipari és Szerelő Kft

Balomo Építőipari és Szerelő Kft.

A Balomo Építőipari és Szerelő Kft 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy vegyipari gyárak számára végezzen acélszerkezet gyártást, technológiai csőszerelést valamint ellássa a minőségellenőrzési feladatokat.

Az elmúlt évek során folyamatos fejlődésen mentek keresztül és bővítették a tevékenységi körüket is, így az építőipari szolgáltatások között a következő feladatok elvégzésre is szakosodtak, mint a technológiai csőszerelés, hegesztéstechnika, acélszerkezetek gyártása, nyomástartó edények (tartályok) gyártása, minőségellenőrzési feladatok ellátása, mobil hőkezelés termoelemekkel és a hegesztés felügyelet. Ezeken az építőipari szolgáltatásokon felül rövid határidővel vállalnak betonmixer, betonpumpa, betonszivattyú és magas minőségű készbeton kiszállítást is.

Abban hisznek, hogy a megrendelőik elégedettsége akkor lesz teljes, ha a szakértelem párosul a magas minőségű szolgáltatások biztosításával. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztik a gépparkjukat és a berendezéseiket, valamint képzik és tökéletesítik a munkatársaik szaktudását. A Balomo Kft. csapata magas szakmai színvonalon működik együtt, a tapasztalataikat örömmel kamatoztatják minden építőipari megbízásuk során.
A Balomo szakembereinek az acélszerkezet-gyártás és a csőszerelés területén megszerzett sokéves külföldi tapasztalata birtokában a vállalkozás kiemelt figyelmet fordít az iparág technológiai fejlődéseinek követésére és az újítások adaptálására. A céljuk, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon is a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat tudjanak biztosítani a megbízóiknak.

További információkét látogasson el a Balomo Építőipari és Szerelő Kft weboldalára!