fbpx

AP Agro Profi Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Könyvelőiroda

AP Agro Profi Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Könyvelőiroda

Hogy egy gazda kiemelkedő sikereket érjen el a mezőgazdaságban, ahhoz ma már a modern technológiák alkalmazásán túl elengedhetetlen, hogy egy kimagasló mezőgazdasági ismeretekkel rendelkező szakértői csapatot is megbízzon.

Kapuváron Dr. Kovács Tamás precíziós mezőgazdasági és vadászati szakmérnök, igazságügyi szakértő vállalkozása az AP Agro Profi Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Könyvelőiroda átfogó mezőgazdasági szolgáltatásokkal segíti hozzá a gazdákat az eredményes gazdálkodáshoz. A precíziós gazdálkodás megismerésével a gazdák hozzájutnak olyan műszaki, informatikai, információs technológiai és termesztéstechnológiai alkalmazások megismeréséhez, amelyekkel hatékonyabb lesz a termelés és a mezőgazdasági gépüzemszervezés.
Az AP Agro Profi Kft. szakemberei számos mezőgazdasági szakterületen szakkérdések megválaszolásával, szakértői vélemények készítésével, tanácsadással, projektvezetéssel, tervezéssel, szervezéssel, fejlesztéssel és minőségbiztosítással segítik hozzá a mezőgazdasági vállalkozókat a gazdaságosabb és versenyképesebb termeléshez.

Dr. Kovács Tamás az AP Agro Profi ügyvezetője kiemelkedően sokrétű elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a növénytermesztés, az állattenyésztés és a vadgazdálkodás területén. A végzettségeinek, szakmai tanulmányainak és az agráriparban szerzett sok évtizedes tapasztalatainak köszönhetően számos szakterületen elhivatottan és nagy lelkesedéssel munkálkodik úgy, mint precíziós mezőgazdasági szakmérnök, igazságügyi szakértő, vadgazdálkodási technikus vagy akár adószakértő. Örömmel működik együtt mindenféle gazdálkodó szervezettel a nagy mezőgazdasági társaságoktól kezdve, a családi vállalkozású gazdaságokon át egészen a kis őstermelőkig. Dr. Kovács Tamás és munkatársai számára a legfontosabb hozzáállás a szakszerűség, a pontosság, a megbízhatóság és a naprakész tudásuk folyamatos frissítése. Ebből kifolyólag az agrár-környezetgazdálkodási program jogszabályainak változásaiban valamint hazánk és az EU előírásaiban is mindig pontos és naprakész információkkal tudnak szolgálni.

Az AP Agro Profi Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Könyvelőiroda csapatának egyik fontos küldetése, hogy a környezetvédelemben és a különféle gazdálkodások fenntartható fejlődésében is a szakértői munkájukkal aktív szerepet vállaljanak.
Amennyiben Ön nyitott a precíziós gazdálkodási megoldásokra, vágyik a folyamatos fejlődésre továbbá az eredményes termelés érdekében igényli a tanácsadást és a pontos tervezést, akkor forduljon bizalommal Dr. Kovács Tamás szakértői csapatához. További információkért kattintson az AP Agro Profi weboldalára!