fbpx

Csirmaz Csapágy

Csirmaz Csapágy

Vásároljon csapágyakat, hajtástechnikai anyagokat, kerekeket, görgőket, kötőelemeket, tömítéseket, kenőanyagokat, vegyi anyagokat és szerszámokat az alsó kategóriától egészen a csúcsminőségig a tiszaújvárosi Csirmaz Csapágytól!

Jó alkatrészekkel haladjon minden gördülékenyen!

Napjainkra már a mindennapi életünk szerves részét és működésképességét a gépek nagyban meghatározzák. A gépek működéshez pedig kulcsfontosságú, hogy megfelelő minőségű alkatrészekkel és karbantartási eszközökkel legyenek ellátva.
A Csirmaz Csapágy Kft-nél dolgozó szakemberek gondosan odafigyelnek arra, hogy mind a lakosság, mind az ipari és mezőgazdasági felhasználók igényeihez és szükségleteihez megfelelő termékválasztékkal és raktárkészlettel álljanak rendelkezésére. A cél, hogy a lehető legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron szolgálhassák ki a megrendelőiket.
A Csirmaz Csapágy szakemberei ügyfélközpontúságukkal és szakértelmükkel nyújtanak a partnereiknek támogatást. Alapvető hozzáállásuk, hogy a felmerülő problémákra mindig van megoldás, hogy az általuk forgalmazott alkatrészek között fellelhető a megoldáshoz a megfelelő eszköz.

Legfontosabb termékeikként a csapágyakat, görgőket, kerekeket, hajtástechnikai és pneumatikai alkatrészeket tartják számon, azonban mindezek mellett forgalmaznak Käercher termékeket, kötőelemeket, kenőanyagokat, tömítéstechnikai eszközöket, csiszolástechnikai és emeléstechnikai eszközöket valamint munkavédelmi eszközöket is. A termékeik beszerzésénél a legfontosabb szempont a biztonság szempontjából megfelelő minőség. A minőségi elvárásoknak megfelelően a leggazdaságosabb termékektől a magasabb minőségű termékekig kínálnak alkatrészeket, kiegészítőket és szerszámokat. A Csirmaz Csapágy munkatársainak kiszolgálása szakszerű, rugalmas, közvetlen, segítőkész és gyors.

További információkért látogassa meg a tiszaújvárosi Csirmaz Csapágy weboldalát vagy töltse le egyből a digitális névjegyükről az elérhetőségeket!