fbpx

Schreiber Lemezmegmunkáló Kft.

Schreiber Lemezmegmunkáló Kft.

A fémbútorok az ipari létesítmények, gyárak, munkahelyek, kiállítások, garázsok és műhelyek meghatározóan fontos elemei, amelyekkel lehetőség van biztosítani a különféle szerszámok, anyagok és kellékek tárolását.
A Nagyberki településen működő Schreiber Lemezmegmunkáló Kft már több mint negyedévszázada foglalkozik lemezmegmunkálással továbbá lemezből készült ipari tárolók, speciális és hagyományos lemezszekrények, szerszámtároló rendszerek és hegesztett acélszerkezetek gyártásával.

Lézervágás, stancolás, élhajlítás

A már említett lemez megmunkálási szolgáltatásokon felül a Schreiber tevékenységi körébe tartozik a felülettisztítás, az elektrosztatikus porfestés, a lézervágás, a stancolás és az élhajlítás is.
A Schreiber Lemezmegmunkáló szakemberei a magas szintű szolgáltatásaik nyújtása során egy teljesen komplett gyártási folyamatot biztosítanak, amely azt jelenti, hogy 3D tervező szoftverrel megtervezik, profi gépekkel elkészítik, porfestéssel bevonják, gyorsan összeszerelik, precízen csomagolják, és igény szerint kiszállítják a megrendelt félkész- vagy késztermékeket.
A Schreiber Lemezmegmunkáló Kft-nél már a kezdetektől fogva kiemelkedő figyelmet kapott a géppark fejlesztése. Professzionális szinten jót alkotni csakis szakértelemmel, törődő odafigyeléssel és a legkorszerűbb jól karbantartott gépekkel lehet. A modern gyártási technológiájuknak köszönhetően a gyártást valóban gyorsan, rövid határidőn belül és tűpontosan tudják megvalósítani.
Az egyik legkeresettebb termékük a szerszámtartó perforált fal, melynek népszerűsége a praktikumából és egyszerűségéből adódik. Hiszen egy ilyen perforált fali szerszámtartó bármilyen munkahelyen könnyen testre szabható, mutatósan átlátható és akasztókkal, dobozokkal és más kiegészítőkkel kedvünk szerint bővíthető. A munkahelyeken belül mind a munkáltatóknak, mind pedig a munkavállalóknak közös érdeke, hogy praktikus kialakítású tároló rendszerekkel alakítsák ki és tartsák fenn a rendezettséget. Mert egy okosan felépített, strukturált térben nemcsak motiváltabban és élvezetesebben végzi el az ember a munkáját, hanem bizonyítottan hatékonyabban is működik benne.

A Schreiber Lemezmegmunkáló szerszámtartó falai több színben és 4 méretben rendelhetők meg a fembutor.com oldalról, de a vállalkozás további a lemezmegmunkálás szolgáltatásaival kapcsolatos információkért érdemes a weboldalra is ellátogatni.