fbpx

Csodaszarvas Szálláshely Szilvásvárad

Csodaszarvas Szálláshely Szilvásvárad

A Bükkben található Szilvásvárad és környéke talán hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelye, amely olyan páratlan szépségű látnivalókat rejt, mint a Szalajka-völgy, a Fátyol-vízesés, az Istállós-kői Ősemberbarlang vagy a pisztrángos tavak. Egy ilyen fenséges természeti adottságokkal rendelkező környezetben jó túrázni, megpihenni, a barátainkkal aktívan kikapcsolódni és a szeretteinkkel csak úgy együtt lenni. A Bükk minden évszakban gyönyörű és Szilvásváradon egész évben sok szolgáltatás, látnivaló, turistaút, kerékpárút, kulturális program és gasztronómiai élmény várja a kalandra vágyó látogatókat.

Otthon a természetben, Csodaszarvas

Ebben az idilli, nyugodt környezetben a Szalajka-völgy közelében található a Csodaszarvas Szálláshely, amely ideális pihenőhelye az erdei iskolásoknak, a nyári táborozóknak, baráti társaságoknak és kirándulócsoportoknak. A szálláshelyhez közeli vadregényes környezetben, az erőben vagy a tanösvényeken lehet felfedezni a gazdag növény- és állatvilágot. A Csodaszarvas üdülője 33 fő elszállásolására alkalmas, ez a befogadóképesség lehetővé teszi a gyerekek kényelmes táboroztatását vagy egy népes baráti társaság kikapcsolódását. Az egyszerűen berendezett szobákban emeletes ágyakon és normál ágyakon is meg lehet pihenni, minden szobához tartozik saját zuhanyzó/WC is.
A Csodaszarvas Szálláshely hangulatosan berendezett és tágas közösségi tere kiválóan alkalmas arra, hogy a kirándulások után összegyűljön a társaság és együtt társasjátékozzanak, csocsózzanak vagy mulassanak. Az udvaron lehet bográcsozni, pingpongozni, tollasozni, a napozóágyakon lustálkodni és a fedett terasz kiülős részén is jól össze tud jönni egy nagyobb társaság. A szálláshelynek saját zárt és tágas parkolóhelye van.

Ha igazán otthon szeretné érezni magát egy természet közeli helyen, akkor látogasson el Szilvásváradra és válassza a Csodaszarvas Üdülőt szálláshelyéül. További információkért kattintson a Csodaszarvas Szilvásvárad digitális névjegyére!