fbpx

ÉP-DENT Fogászati Klinika

ÉP-DENT Fogászati Klinika

Valóban fájdalommentes fogászati kezelést szeretne? Olyan fogászati klinikán szeretne ellátást, ahol egy héten belül kaphat egy teljesen új fogsort? Mit gondol, van ilyen?

A válaszunk röviden tömören: igen. Picit bővebben kifejtve pedig: Debrecenben az Ép-Dent Fogászati Klinika 13 tapasztalt fogorvos szaktudásával és professzionális technológiai felszereltséggel várja azokat a pácienseket, akik magabiztosan egészséges, szép fogakkal szeretnének mosolyogni a világra. A közel 20 éve működő fogászati klinika szakrendelője barátságos és kellemes környezetben a legkorszerűbb, Európai Uniós szabványoknak megfelelő innovatív fogászati berendezésekkel és eszközökkel rendelkezik. Az Ép-Dent Fogászati Klinika szolgáltatásai sorában a konzerváló fogászat fogmegtartó kezelései, a mini implantátummal a stabil kivehető műfogsor, a cirkónium fogpótlás, a szájsebészeti kezelések és fogszabályzással a szabálytalan fogazat helyreállítása is elérhető. Mindezeken felül az Ép-Dent klinika esztétikai fogászati szolgáltatásaival lehetőség van az amúgy is szép mosolyt még tökéletesebbé tenni, hiszen azt a fogfehérítés vagy egy fogékszer még ragyogóbbá teheti. Ha a páciens szeretné, akkor akár a saját természetes fogfehérségét is visszanyerheti, a homokfúvással a fog felszínéről vegyszermentesen, kemikáliák nélkül tűnnek el a nemkívánatos elszíneződések.

Fogászati implantátum, fogpótlás akár 5 nap alatt!

A debreceni Ép-Dent Fogászati Klinika további erőssége, hogy egyedülálló módon a saját fogtechnikai laboratóriumi hátterükkel mindösszesen 5 munkanap alatt végzik el a teljes fogsor minőségi implantátumos helyreállítását. A szakértelemmel, a professzionális technológiával és egy személyre szabott kezelési tervvel, gyorsan és véglegesen szüntethetők meg a hiányos fogazatból adódó problémák.
A debreceni fogorvosi rendelőn kívül a térségben még 6 településen, Csengeren, Geszteréden, Jánkmajtison, Nádudvaron, Nagyecseden és Nyírmártonfalván kérhet időpontot az Ép-Dent Fogászati Klinika fogorvosaihoz. További információkért látogasson el az Ép-Dent fogászati rendelők weboldalára!