fbpx

Optimus 92 Kft. Debrecen

Optimus 92 Kft. Debrecen

A Debrecenben működő nemzetközi teherszállítási és árufuvarozó vállalat, az Optimus 92 Kft. már 1992 óta áll a legmagasabb szintű logisztika szolgálatában.
A cég legfőbb tevékenysége a nemzetközi közúti szállítmányozás, amely működésének háttérbázisát egy nagyon komoly kamionflotta és szerződéses szigorúan minősített alvállalkozók csapata biztosítja.

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás és fuvarozás

Az Optimus 92 szolgáltatási körébe beletartozik a belföldi és nemzetközi fuvarozás, a nemzetközi szállítmányozás, a Shell kenőanyag kis- és nagykereskedelem, a személyszállítás és az ipari ládamosás is. A cég szakemberei számára kiemelkedően fontos, hogy minden erőforrás tekintetében folyamatosan fejlődhessenek, így a jelenleg 60 gépjárművet is számláló járműparkjuk fejlesztése mellett nagy gondot fordítanak arra is, hogy a szakma legkiválóbb és legképzettebb szakembereit tudhassák a munkatársaik között. A járműveik korszerűen felszereltek, jól karbantartottak és megbízhatóak. Számos nyugat-európai országba, Észak-Európába és Délkelet-Európán belül több célországba kiterjed a szállítmányozási és fuvarozási tevékenységük. A szállítmányozás és árufuvarozás mellett személyszállítással is foglalkoznak az Optimus 92 szakemberei. Indítanak belföldi és külföldi turistajáratokat, szerződéses dolgozói járatokat, iskolai vagy egyéb csoportos kirándulásokat. Mindezeken felül biztosítják a sportegyesületek utaztatását vagy reptéri transzfer szolgáltatást is nyújtanak. Az autóbuszok kétféle típusa áll a megrendelők rendelkezésére, melyek felszereltsége minden kényelmi és biztonsági igényt kielégítenek. Az 50 fős autóbuszból 5 darab áll rendelkezésre, míg a 20+1 fős buszból 1 darab.

Az Optimus 92 Kft az egyetlen olyan cég, amely Kelet-Magyarországon kizárólagos joggal forgalmazza a nagy múltú Shell kenőanyagok teljes portfólióját. A Shell motorolajok és kenőanyagok garantálják a megbízható és hatékony működést és használatukkal a lehető legtöbbet hozhatja ki a járművéből és az utazásaiból. Az Optimus 92 csapata tettre készen, rugalmas hozzáállással és szakértelemmel nyújt gyors és pontos kiszolgálást a tevékenységük minden területén. A cél, hogy minden és mindenki időben és biztonsággal célt érjen. Ha Ön megbízható partnert keres belföldi és nemzetközi fuvarozáshoz vagy teherszállításhoz, akkor kattintson az Optimus 92 weboldalára a további információkért!