fbpx

BD Design Építésziroda

BD Design Építésziroda

A tökéletes és élhető otthonunk megteremtéséhez első és talán a legfontosabb lépés a professzionális építészeti és belsőépítészeti tervezés. Tervek nélkül az ötletek kusza halmazából nehezen vagy sehogyan sem áll össze az egységes kép. Az a látvány, amely megmutatja a további lehetőségeket, hogy mi az a megoldás, amivel az otthonunk még szebb, még praktikusabb és hosszabbtávon még szerethetőbb lehet.

A tervezéshez mi szívből ajánljuk Bianki Dániel DLA építészt a BD Design elnevezésű építészeti iroda tulajdonosát. Az építészeti vállalkozás fő profilja az építészeti és belsőépítészeti tervezés. Dániel vállalkozása az Észak-Magyarországi régióban működik, de számos projektjük a Balaton környékén is sikeresen megvalósult. Ha szavakkal röviden szeretnénk jellemezni a miskolci BD Design Építésziroda tervezési munkáját, akkor azok a kifejezések jönnek, hogy fiatalosság, lendület, igényesség, egyediség, természetesség, magas minőség és értékállóság.

Kortárs fiatalos építészeti megjelenés az építészetben és belsőépítészetben egyaránt

Bianki Dániel az építésziroda tulajdonosa elmondta, hogy számára a legfontosabb, hogy a terveikkel időtálló értéket teremtsenek. Szenvedélyesen szereti a munkáját, melyben a legnagyobb öröm a megbízóik elégedettsége. Úgy gondolja, hogy a kreativitás, a megbízhatóság és az igényes építészeti munka nagyon fontos, de önmagukban ezek nehezen állnak meg a lábukon, ha nincs jelen a megbízóval való közös munka során az együttműködés. A sikeres együttműködéshez pedig az kell, hogy a tervező a legjobb szaktudásával, az egyedi elképzeléseivel maximálisan tudjon idomulni a megrendelői igényeihez. Az a tapasztalat, hogy ha megvan a harmonikus összhang és együtt rezonál minden, akkor mindig csodák születnek. Ehhez nagyon fontos a tiszta kommunikáció, amely magába foglalja azt is, hogy az építészeti iroda egyedi, precíz és költséghatékony tervekkel támogatja az ügyfelei igényeit és a lehetőségekhez mérten szakértelemmel segíti megvalósítani a legmerészebb álmokat is. Dániel elmondta, hogy büszkék arra, hogy az eddigi tervezési munkáikban gyakran megmutatkozhattak a kortárs fiatalos építészeti megjelenések és megoldások. Nagyon szereti ötvözni a fa, a fém, a beton anyagokat és az is örömére szolgál, ha olyan modern építészeti technológiával tervezhet, amellyel egy környezettudatosabb és megújuló energiahasznosítást segít létrejönni.

A miskolci BD Design Építésziroda vállalja családi házak, villák, nyaralók, középületek, ipari és sportlétesítmények valamint egyházi épületek építészeti tervezését, belső építészeti tervezést, tervezői művezetést és építész műszaki ellenőrzést is. Továbbá az új épületek tervezése mellett meglévő házak vagy akár romos épületek átalakításával, teljes felújításával és bővítésével is foglalkoznak. A kihívások motiváló, építő hatással vannak a munkáikra. Szóval, ha Önnek nagyon bátor elképzelése van, akkor keresse bizalommal a BD Design Építészirodát és nem fog csalódni. További információkért és referencia képekért érdemes egyet kattintani a BD Design weboldalára!