fbpx

Tóthné dr. Hudivók Hajnalka foglalkozás egészségügyi szakorvos

Tóthné dr. Hudivók Hajnalka foglalkozás egészségügyi szakorvos

Ónod település orvosi rendelőjében rendel Tóthné dr. Hudivók Hajnalka, aki munkavállalók számára biztosít foglalkozás-egészségügyi alapellátást.

Hudivók és Társa Orvosi Bt. Ónod

Akinek vállalkozása van, az biztosan találkozott már a foglalkozás egészségügyi ellátás kérdésével. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevétele kötelező, senki sem lehet kivétel. Tóthné dr. Hudivók Hajnalka azon dolgozik, hogy az Ónod környéki települések vállalkozói számára egy megbízható és megfelelő háttértámogatást nyújtó, rugalmas szolgáltatást nyújtson.
A foglalkozás-egészségügyi alapellátás mellett személyre szabottan, helyszíni kiszállással vállalja a munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzését. Továbbá rendszeresen munkahelyi bejárással vesz részt a kockázatértékelés készítésében. Tóthné dr. Hudivók Hajnalka foglalkozás egészségügyi szakorvos igen nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzésre, az életmód változtatással kapcsolatos tanácsadás számára nem elveszteget idő, mert mindig lelkesen, de empatikus hozzáállással foglalkozik a munkavállalók egyéni életviteléből adódó kockázatok ismertetésével. A közvetlensége és kedvessége segíti a munkavállalókkal való együttműködést.
A Hudivók és Társa Orvosi Bt. olyan szolgáltatásait és vizsgálatait lehet igénybe venni, mint a foglalkozás egészségügy, a munkahelyi orvos/üzemorvos biztosítása, a munka alkalmassági vizsgálat, a szakmai alkalmasság, a kockázatértékelés, az egészségügyi kiskönyv kiállítása, a lőfegyver tartásához-, egyéni védőeszközhöz engedély intézése, a munkakörhöz kötött védőoltás, ekg vizsgálat, jogosítványhoz alkalmassági kiállítása.

További információkért látogasson el Tóthné dr. Hudivók Hajnalka foglalkozás egészségügyi szakorvos digitális névjegyére!