fbpx

LerikaShop mesefigurás termékek

LerikaShop mesefigurás termékek

Mindannyian meséken növünk fel. A szereplőiket megszeretjük, rajongunk a külsejükért, azonosulunk a szerepeikkel és a legjobb tulajdonságaikkal. Minden gyermeknek van kedvenc mesehőse, amely miatt százszor is képes megnézni a mesét. És az is teljesen természetes, ha ezután a gyerkőc azt akarja, hogy legyen saját állatfigurás játéka, amivel a történeteit annyiszor játszhatja el és úgy, ahogyan éppen a színes és fantáziadús képzeletével csak szeretné.
A rajongás pedig olyan szintre is tud emelkedni, hogy legyen a kispárna, az ágynemű, a törölköző, a bögre, a sapka, a zokni, de még az alsónadrág is mesefigurás. A szülők pedig szívesen elégítik ki a gyerek rajongását, ha egy Bing nyuszis étkészlet segíteni tud abban, hogy elfogyjon a zöldborsófőzelék.

Mesefigurás ajándékok fiúknak és lányoknak

Disney hősök, Nickelodeon szereplők, Peppa malac, Sonic, Verdák, Trollok, Unikornisok, Sam a tűzoltó, Minnie egér, Jégvarázs, Mancs Őrjárat, Dínók, Harry Potter és még sorolhatnák, mert ez csak néhány azok közül a mesehősök közül, akiknek a képmásaival dekorált tárgyakat, játékokat és plüssfiguráikat értékesíti LerikaShop webáruháza. A LerikaShop termékeinek a legfőbb mesekarakterei nagyon szerethető, bátor és pozitív jellemű hősök, akiket az óvódás és a kisiskolás gyerekek, fiúk és lányok egyaránt szeretnek. Mennyire menő már egy Marvel tornazsák vagy hovatovább egy Minecraft hátizsák! Iskolaszerek, tolltartók, hátizsákok, uzsonnás dobozok, evőeszközök, kulacsok, takarók, törölközők, ruházati termékek, esernyők, ajándéktárgyak és egyéb kiegészítő termékek széles választéka kapható a LerikaShop online áruházában.

A LerikaShop webáruház tulajdonosa Leveszyné Andrasek Erika gondosan ügyel arra, hogy minden általa forgalmazott termék kiváló minőségű, tartós, esztétikus és szerethető legyen. Számára is óriási örömet jelent, ha megtudja, hogy Skye a Mancs Őrjárat hőse egy párnahuzatról mesélve sokat segített egy 4 éves kislány elalvásában. A LerikaShop termékei között elérhető áron vásárolhatók meg a mesevilág és a fantáziavilág szinte minden szereplőjével dekorált használati tárgyak.

Legyen szó születésnapi ajándékról, vagy bármilyen hétköznapi meglepetésről lepje meg az ovis vagy iskolás gyerekét egy LerikaShop állatfigurás termékeivel! További információkért és a vásárlásért kattintson a lerikashop.hu webáruházra!