fbpx

Du-Fa Építőanyag Kis- és Nagykereskedés

Du-Fa Építőanyag Kis- és Nagykereskedés

Amikor építkezés előtt áll az ember, akkor minden irányból gyűjti a tapasztalatokat, a benyomásokat és az inspirációkat. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy letisztuljon a kép és világosan lássuk magunk előtt álmaink otthonának képét.
A nagyatádi Euro-Clean System Kft. Du-Fa Építőanyag kereskedése pontosan egy olyan környezet, ahol nemcsak az építőipari alapanyagokat vehetjük szemügyre és vásárolhatjuk meg, hanem ahol a kialakított térben rengeteg ihletet gyűjthetünk.

Du-Fa – minden, ami fa

A családi vállalkozásként induló Du-Fa fatelepből rövid időn belül a vásárlói igények alapján létrejövő bővítések folytán egy olyan építőanyag kis- és nagykereskedelem lett, ahol az építőanyagok teljes spektruma fellelhető. Kezdetben ugyanis kizárólag épületfa értékesítéssel foglalkoztak. Napjainkban is a Du-Fa-nál továbbra is a fa a nagy szerelem és viszi is a főszerepet, de az itt dolgozó szakemberek úgy gondolják, hogy egy építkezés úgy lehet teljes, ha vannak olyan cégek melyek a legjobb feltételeket biztosítva mindenben támogatni tudják a partnereiket.
A Du-Fa Építőanyag Kereskedésben az épületfa mellett faanyagok, beton termékek, burkoló anyagok, szigetelőanyagok, tetőfedőanyagok, csatornák, horganyzott termékek, téglák, kötőanyagok, habarcsok, kövek, falburkolatok, ragasztók, tömítők, rögzítés technikai termékek, festékek, lazúrok, csempék, járólapok, nyílászárók, szerszámok, gépek és tüzelő anyagok is megvásárolhatók.
A gazdag és minőségi árukínálattal a cél, hogy a környező lakosság és az építőipari cégek igényeit maximális színvonalú kiszolgálás mellett a legversenyképesebb árakon tudják kielégíteni. Az itt dolgozó szakemberek mindent meg is tesznek a partnereik elégedettsége érdekében. Önmagukat folyamatosan képezik és ennek tükrében a szolgáltatásaik körét is bővítik. A vásárlók számíthatnak a Du-Fa szakembereire, ha szaktanácsadásról, tervezésről, anyagszükséglet számításról, méretre vágásról, gyalulásról, faanyag impregnálásról, lazúrozásról vagy ajánlat készítésről van szó. A telephelyen található asztalosműhelyben kisebb famegmunkálásokat is örömmel elvégeznek.
A szolgáltatások sorában a megvásárolt termékek kiszállítását is vállalják, biztosított a lehetőség a különféle eszközök bérlésére továbbá szakember közvetítéssel is foglalkoznak.

A Du-Fa Nagyatádon található hatalmas és tipptop telephelyén megtekinthető egy a boltként és irodaként szolgáló könnyűszerkezetes bemutatóház, amely látványa annyira magával ragadó, hogy a nézelődő máris kedvet kap a beköltözéshez.
Ha Ön építkezik esetleg bádogosként, ácsként vagy asztalosként építőanyagot keres, akkor jó szívvel ajánljuk a térség egyik legmeghatározóbb építőipari szereplőjét a Du-Fa Építőanyag Kis- és Nagykereskedést. További információkért kattintson egyet a vállalkozás digitális névjegyére!