fbpx

De-Glass Kft. – Minden, ami üveg!

De-Glass Kft. – Minden, ami üveg!

A Nyíregyházán működő De-Glass Kft. már több mint 30 éve gyárt professzionális minőségben két és három rétegű hőszigetelő üvegeket.
Az üveg építészeti felhasználása napjainkban már igen sokrétű, hiszen a funkcionalitása mellett már befolyással bír az épületek külső megjelenésére is. A megfelelő minőségű üveg a hatékonyságának köszönhetően jelentősen csökkenthetjük az épület energiaköltségeit. Ráadásul kimondottan szép és látványos megoldásokat lehet vele megvalósítani kültéri homlokzati üvegezéssel, beltérben pedig akár mellvéd és térelválasztó épületelemek beépítésével.

Lehet szó az épületek homlokzatának üvegezéséről, mellvédek, ajtók, ablakok, térelválasztók vagy tükrök beépítéséről, a nyíregyházai De-Glass szakemberei segítenek megtalálni az Önnek leginkább megfelelő üvegezési megoldásokat. A vállalkozás szakértői úgy gondolják, hogy az üveg a határtalan lehetőségeket rejti magában és a jó üveg egy teljesen új perspektívában mutatja meg a környezetünk csodáit. A cél, hogy legjobb tudásuk szerint maximalizálják az energia-megtakarítást úgy, hogy közben a látvány csodás legyen és a fény a lehető legjobb módon áramoljon. Ezen szándékok mentén gyártják a két illetve három rétegű hőszigetelő üvegeket, melyek között forgalmaznak sík, biztonsági, öntött, színezett, savmaratott, bevonatos, tükör, tiffany, hajlított, domborított, edzett, szabott, csiszolt, fazettázott és beépített konstrukciójú üvegeket.

Az üvegben rejlő határtalan lehetőségek

A De-Glass csapata három fő kategóriára bontja az üvegtípusokat, mely alapján megkülönböztetnek hőszigetelt, antibakteriális és dekorációs üvegeket. A hőszigetelt üvegek a modern gyártási technológiának köszönhetően jelentősen javítanak az otthonok energia felhasználásában és magas költségektől kímélik meg a hasznosítóikat. A De-Glass által forgalmazott Guardian Climaguard® Solar síküveg termékek nem csak a téli és nyári hőszigetelést biztosítják, hanem tökéletes megoldást jelentenek a zaj-, nap- és balesetvédelem kapcsán is.
Az AGC Flat Glass Europe által kifejlesztett antibakteriális üvegek, a Lacobel vagy a Mirox AB falburkolatok olyan helyekre lehetnek ideálisak, ahol kifejezetten magas szintű higiéniai elvárások vannak, mint a kórházi intézményekben, a laboratóriumokban, uszodákban vagy közösségileg használt mellékhelyiségekben.
Szintén az AGC által fejlesztett dekorációs üvegek között napjainkban már egyre népszerűbbek az edzhető festett üvegek, melyeket mind az üvegfeldolgozók, az építészek és a háztulajdonosok is nagyon preferálnak. A Lacobel T kollekció már bizonyította, hogy ezek a színezett és jelenleg már lakkozott üvegek nemcsak mutatósak, erősek és biztonságosak, hanem mind kültérben, mind beltérben végtelenül sokrétűen felhasználhatóak. Mintegy 15 féle színárnyalat közül lehet kiválasztani a dekorációhoz legmegfelelőbb Lacobel T edzett festett üveget.

A De-Glass Kft. szakembereit örömmel tölti el, ha megvalósíthatják azt is, amely egyesek szerint valószínűtlen. Keresse őket bizalommal és tudjon meg többet a munkájukról a deglass.eu weboldalon!