fbpx

Agro Profi Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Könyvelőiroda

Agro Profi Mezőgazdasági Szaktanácsadó és Könyvelőiroda

Az eredményes gazdálkodás érdekében a Kapuváron és a széles vonzáskörzetben tevékenykedő mezőgazdasági szakembereknek Dr. Kovács Tamás, az Agro Profi Kft. ügyvezetője és szakértői csapata nyújt átfogó mezőgazdasági szolgáltatásokat. Az Agro Profi Kft. összes szakembere kiemelkedő mezőgazdasági ismeretekkel rendelkezik, legyen szó mezőgazdasági igazságügyi szakértésről, mezőgazdasági tanácsadásról, növényvédelmi szaktanácsadásról, talajvédelmi szakértésről, könyvelési kérdésekről vagy adótanácsadásról minden területen a maximális figyelmet és szakértői segítséget tudják biztosítani.
Dr. Kovács Tamás az ügyvezető maga is igen széles körű elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés területén; a szakmai tanulmányainak, végzettségeinek és az agráriparban szerzett tapasztalatainak köszönhetően számos szakterületen dolgozik szívvel és lélekkel úgyis, mint precíziós mezőgazdasági szakmérnök, igazságügyi szakértő, vadgazdálkodási technikus vagy akár adószakértő.

Szakértelemmel az eredményes és fenntartható gazdálkodásért

Szakmai tudását a szaktanácsadásai során örömmel megosztja és az elmúlt 20 évben sikeresen működött már együtt a kis őstermelőktől kezdve a kisebb nagyobb családi gazdaságokon és egyéni vállalkozásokon át, egészen a nagy mezőgazdasági társaságokig tulajdonképpen mindenféle gazdálkodó szervezettel. A szolgáltatásait a már említett gazdálkodó szervezetek, az állami és önkormányzati intézmények, az ügyvédi irodák vagy a magánszemélyek megbízásos szerződései alapján végzi el, amelyek között olyan feladatokat lát el, mint a szakkérdések megválaszolása, a szakértői vélemények készítése, a tanácsadás, a projektvezetés, a tervezés, a szervezés, a fejlesztés és a minőségbiztosítás. Mindezeken felül bíróságok és nyomozó hatóságok kirendelései alapján is folytat igazságügyi szakértői véleményezést valamint megválaszolja a szakkérdéseket.

Az agrár-környezetgazdálkodási program jogszabályainak változásaiban is rendkívül pontos és naprakész információkkal tud szolgálni. Hazánk és az EU előírásait szem előtt tartva és azoknak megfelelően nyújt tanácsokat a mezőgazdasági termények tárolását és tartósítását illetően. Nagyon alapos helyszíni szakértéssel és tanácsadással végzi el a mezőgazdasági termésbecslést. Kiemelten gondos figyelemmel segíti a gazdák munkáját a szántóföldi és kertészeti növényvédelem területén, hiszen fontosnak tartja, hogy a gazdálkodás, a permetezés az előírásoknak és követelményeknek megfelelően tudjon működni. Munkájának fontos része, hogy a legjobb tudását ossza meg a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem területén, ezért az öntözéses gazdálkodásban is szakértői segítséget nyújt a gazdáknak, hogy miképpen lehet az öntöző berendezéseket hatékonyan a környezetet kímélve működtetni. A növényvédelem, a környezetvédelem, a talajvédelem vagy a hulladékgazdálkodás mellett ugyanakkora nagy figyelmet fordít az erdővédelemre is. Mert az Agro Profi csapata abban hisz, hogy csak akkor beszélhetünk eredményes gazdálkodásról, hogy ha ennek lehetőségét a jövő nemzedékeinek számára is meghagyjuk.

Amennyiben Ön olyan gazda, aki a munkáját a pozitív eredmények, a fejlődés és a szakmai sikerek érdekében szakértővel megbeszélné és szeretne tanácsadást kérni vagy egy átfogó, pontos tervezést, akkor keresse bizalommal Dr. Kovács Tamást és az Agro Profi mezőgazdasági szakértői csapatát.
További részletes információkért kattintson a weboldalukra!