fbpx

SAECO Kávégép Szerviz és Kereskedés

SAECO Kávégép Szerviz és Kereskedés

A Global-Coffe Kft. tulajdonosa Lőrincz Krisztián már 17 éve végtelen nagy szenvedéllyel munkálkodik a minőségi kávé fogyasztás mellett és az ízig-vérig olasz SAECO kávégépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.

Sokan áttanulmányozták már a kérdést, hogy mi a jó kávé titka. Mi nem fogjuk ezt most részletesen kifejteni, de nyilván ott kezdődik, hogy jó minőségű szemes kávét vásárolunk. Mert a frissen darált kávé isteni illatát és ízét nem is érdemes összehasonlítani az előre ledarált termékekével.
És akkor a finom kávé ismérvének a fejtegetése közben máris eljutunk a következő lépéshez, kell egy tökéletes őrlést és lefőzést biztosító kávégép. Az őrlés azért fontos, mert azzal magunk szabályozhatjuk a kávénk intenzitását, erősségét. Ha finomabbra őrüljük a kávészemeket, akkor bizony erős kávét kortyolhatunk. Végül pedig ki is lyukadunk oda, hogy milyen típusú kávét szeretnénk inni, mire van gusztusunk. Ez függhet a szenvedélyünktől, a hangulatunktól vagy a fáradtságunktól is, de egy jó kávéfőzőgép minden igényünket ki tudja elégíteni az espressotól a ristretton, a cappuccinon, a latten, az americanon, a shakeraton át egészen a caffé macchiatoig. A perfekt megoldásokat pedig egy SAECO kávégép játszi könnyedséggel tudja prezentálni.

Minőségi felújított és vadonatúj olasz kávégépek, garanciával!

A SAECO Európa egyik vezető kávégép gyártója, akik mindent meg is tesznek azért, hogy a vásárlóik személyre szabottan ihassák a legtökéletesebb kávét. Közismert az olaszok kávé iránti rajongása és tisztelete, ezért nem lepődünk meg mikor egy olasz gyártó a fejlett technológiai megoldásai mellett kiemelten nagy hangsúlyt fektet a kivételes funkcionalitásra, az exkluzív megjelenésre és a divatot diktáló designra. Minden SAECO gép csodaszép dísze lehet az otthonunknak, és tudása miatt simán megkapja a főszerepet egy baráti összejövetelen és egy komoly üzleti tárgyaláson is.
A Global-Coffe termékpalettájában új és használt SAECO automata kávégépek, SAECO alkatrészek, töltőanyagok, tisztítóanyagok szerepelnek. A kávégépek között az otthoni használatra tökéletes gépek mellett a professzionális vendéglátó ipari berendezések is megvásárolhatók vagy bérelhetők.
A használt kávéfőzők frissen szervizelve, hibátlanul működve, tökéletesen megtisztítva, zsírtalanítva, vízkőtelenítve és 3 hónap javítási garanciával kerülnek az új vevőjüknek vagy bérlőjüknek átadásra.
Lőrincz Krisztián elmondta, hogy a sok éves tapasztalatának köszönhetően a kávéfőző gépek kiválasztása előtt nagyon jó és hasznos tanácsokat tud adni, hiszen nem mindegy, hogy mi az elvárás és milyen igénybevételre gondol a vásárló. Krisztián a kávé témában nagyon lelkes, így a kávékészítéssel kapcsolatban is örömmel osztja meg tudását.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a kávézás nyújtotta olasz életérzést, akkor keresse fel a Global-Coffe Kft. SAECO Kávégép kereskedését és szervizét vagy látogasson el weboldalára!