fbpx

Kovács András Óra-Ékszer Szaküzlete

Kovács András Óra-Ékszer Szaküzlete

Székesfehérvár történelmi belvárosának legszebb részén található Kovács András Óra-Ékszer Szaküzlete, amely az eleganciája mellett a patinás hangulatot megidéző stílusával teljes mértékben beleillik a környezetébe.

Nagy múlttal és igen szép történettel rendelkezik ez a családi vállalkozásként működő székesfehérvári óra-ékszer szaküzlet. Mi hiszünk abban, hogy ha egy mesterség apáról fiúra száll, abban lélek és szeretet van, és ezen értékek mentén működtetni egy vállalkozást az jó példa.
Kovács András órás-cégvezető már 25 éve töretlen szenvedéllyel tevékenykedik az órás szakmában. Az órák javításának, főleg a különleges régi órák javításának fortélyait édesapjától leste el, aki város szerte nagyra becsült órásmester volt. Kovács Jenő is már ifjonti korában végtelen nagy lelkesedést érzett az órák és az óraszerkezetek javítása iránt. Székesfehérvár városa Kovács Jenő órásmester szakértelmének köszönheti az egyik legszebb látványosságot, az óraüzlettől nem messze található látványban és hangzásvilágban is különleges Órajátékot.

Minőség. Trend. Szakértelem. Ezek a megbízható órák ismérvei

Kovács András Óra-Ékszer Szaküzlete sok-sok évtizede népszerű a vásárlóik körében. Az órás család küldetése, hogy mindig törekedjenek a magas színvonalra, az igényességre és a megbízhatóságra. Az impozáns órás szaküzlet kínálatában széles választékban kaphatók márkás minőségi órák valamint arany és ezüst ékszerek. A karórák között olyan prémium márkák is választhatók, mint a Longines, a Zeppelin vagy a Doxa. Aki megfizethetőbb áron vágyik a megbízható minőségre, annak lehetősége van a Tissot, az Orient, a Citizen, a Casio, az Esprit vagy a Pierre Cardin órái közül vásárolni.
Az ékszer kínálat egyszerűen káprázatos és csábító. Kovács András elmondta, hogy az áruválaszték összeállításánál számára a színvonalas minőség mellett nagyon fontos szempont a vásárlók igénye, a szépség és az éppen aktuális trend.
A csodálatos óra-ékszer termékkínálat mellett egy nagyon magas szintű szakmaiságot képviselő garanciális és szerviz háttér működik, amely munkálatai az órás szakma legmagasabb felszereltséggel rendelkező műhelyében valósulnak meg. A cég mindezeken felül 1977 óta foglalkozik toronyórák, köztéri órák tervezésével, gyártásával, javításával és rekonstrukciójával.

Kovács András mindig örömmel és szenvedéllyel mesél az órákról és magáról az órásmesterségről, akik pedig szeretnének ebbe a témába mélyebb betekintést nyerni, azoknak jó szívvel ajánljuk az Órajáték épületében található Óramúzeumot, melyet a Kovács család az óragyűjteményéből hozott létre.
Az Óra és ékszer szaküzlet megtalálható Székesfehérváron, a Kossuth utca 6 szám alatt, a további információkért pedig kattintson az oraekszerszakuzlet.hu weboldalára!