fbpx

Kiss-Trans 2000 Kft. Személyszállítás és fuvarozás profikkal

Kiss-Trans 2000 Kft. Személyszállítás és fuvarozás profikkal

A kapuvári telephelyen működő Kiss-Trans 2000 Kft. belföldi és nemzetközi árufuvarozással és személyszállítással foglalkozik. A társaság szakemberei már 1986 óta magabiztosan és biztonsággal gurulnak Európa útjain. A megbízhatóság és a személyi biztonság kiemelten fontos számukra, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden utazás során minden utasuk elégedetten, örömektől telve és minden árucikk épségben érje el az úti célját. Sok évnyi tapasztalattal és sok megtett kilométerrel a hátuk mögött vállalnak Európai körutazásokat, belföldi és külföldi városnéző kirándulásokat, reptéri transzfereket, sí utakat, iskolai csoportok, céges csapatok, baráti társaságok vagy sportegyesületek utaztatását továbbá cégek megbízásából szerződéses járatokkal bonyolítják le a vállalati dolgozók munkába szállítását.

Az utazási élmények szállítója

A családi vállalkozásként működő Kiss-Trans 2000 ügyvezetői Kiss János és Kissné Fekete Szilvia elmesélték nekünk, hogy amióta személyszállítással és árufuvarozással foglalkoznak rengeteg élményben és csodálatos utazásokban volt nekik is részük, bejárták szinte az egész európai kontinenst. Ebből kifolyólag remélik, hogy az eddigi utasaik is az általuk hasonló lelkesedéssel emlékeznek vissza az utazási élményeikre. Rendszeresen utaztatnak Görögországba, Olaszországba, Hollandiába, Lengyelországba és a római zarándokútjuk mellett az erdélyi körútjuk is nagy népszerűségnek örvend.
A személyszállítási flottájuk minden igényt kielégítő, hiszen a 9-től az 15/19/33/45 főn át az 54 fős autóbuszig lehet az utazáshoz megfelelő gépjárművet választani. Minden busz légkondicionált, TV-DVD felszereltséggel rendelkezik, továbbá van WC-vel felszerelt buszuk is.
A belföldi és nemzetközi teherszállítások lebonyolításához a teherszállítási flottájuk jól karbantartott járművekből áll, melyek között van 3 tonnás és 24 tonnás raksúlyú teherautó is.

Az utazási élmények megszerzéséért kattintson a Kiss-Trans 2000 Kft. weboldalára!