fbpx

Kegyelet 2000 Veszprém Megyei Temetkezési Kft.

Kegyelet 2000 Veszprém Megyei Temetkezési Kft.

Veszprém megyében a legteljesebb temetkezési szolgáltatásokkal a Kegyelet 2000 Veszprém Megyei Temetkezési Kft. támogatja a hozzájuk forduló gyászoló hozzátartozókat. A társaság gondos munkáját pedig együtt érző és magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek garantálják.
Az életben talán legnehezebb elfogadni és feldolgozni egy szerettünk elveszítését. A fájdalmas gyász közepette nagyon nagy terhet ró az emberre, ha egyedül és bizonytalan kétségbeesés közepette kell megoldani a temetkezéssel járó feladatokat. A Kegyelet 2000 Kft. számára a legfontosabb küldetés, hogy a teljes körű temetkezési szolgáltatásaikkal maximálisan segítsék a hozzájuk forduló családtagokat. Hisznek abban, hogy ha a temetés szervezése és búcsúztató lebonyolítása méltó körülmények között zajlik le, akkor nagymértékben képesek támogatni a gyászoló hozzátartozók mély lelki folyamatainak megélését és valamilyen szintű enyhülését.

Teljes körű temetkezési szolgáltatások

A Kegyelet 2000 Veszprém Megyei Temetkezési Kft. teljes körű temetkezési szolgáltatásai között igénybe vehető a díjtalan tanácsadás, amely után a hozzátartozók könnyebben átláthatják azt, hogy mit, miért kell intézni valamint a temetési szertartással kapcsolatos döntéseiket könnyebben meg tudják hozni. A temetkezési társaság szakemberei átvállalják a kórházi ügyintézést, az anyakönyveztetést, a szükséges iratok és engedélyek beszerzését, az özvegyi nyugdíj és a temetési segély igényléséhez a nyomtatványok biztosítását. Tulajdonképpen minden adminisztrációs intézni valót, így az újsághirdetések, gyászértesítők és köszönetnyilvánítások elkészítését is. Mindenezek felül nagy választékban biztosítanak temetkezési kellékeket, koporsókat, urnákat vagy koszorúkat. Vállalnak egyházi vagy polgári szertartással hagyományos koporsós temetést, rátemetést és hamvasztásos temetést urnaelhelyezéssel. A szolgáltatásaik között igénybe vehető az elhunyt szállítása, öltöztetése, hűtése, a hamvasztás és a hamvak szállítása, szórása, a ravatalozás, a sírkő bontása-helyreállítása, a sírgondozás vagy az exhumálás.
Balatonfüred, Balatonkenese, Berhida, Pápa, Várpalota, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Pétfürdő és Veszprém településeken találhatók meg a Kegyelet 2000 Kft. temetkezési irodái. Tulajdonképpen ezzel biztosított, hogy a társaság szakemberei a megye teljes területén hatékonyan és jól szervezetten tudják végezni a munkájukat.

A Kegyelet 2000 Kft. állandó 0-24 órás ügyeleti szolgálattal biztosítja a halottszállítást, amely a +36 88 420 838-as és a +36 20 388 5411-es telefonszámokon érhető el. További információkért kattintson a Veszprém megyei temetkezési szolgálat weboldalára vagy digitális névjegyére!