fbpx

K + D Építőanyag, Szentendre építő- és tüzelőanyag kereskedése

K + D Építőanyag, Szentendre építő- és tüzelőanyag kereskedése

A kis családi vállalkozásból több mint 20 éve elinduló K+D Kft. napjainkra már Szentendre és a környék egyik meghatározó építőanyag kereskedése.
Egy garázsból nőttek és fejlődtek fel akkorára, hogy ma már a csaknem 10 ezer m2-es telephelyükön tudnak a vásárlóiknak minőségi építőanyagokat és tüzelőanyagokat biztosítani. Hovatovább Szentendrén kívül Dunabogdányban és Szigetmonostoron is várják a vásárlóikat az építőanyag kereskedéseik.

Minőségi építőanyagok Szentendrén, Dunabogdányban és Szigetmonostoron

Az infrastruktúrájuknak, a fejlesztéseiknek és a kitűnő szakmai hátterüknek köszönhetően a vásárlóikat az építőipari igények minden szintjén a maximálisan tudják kiszolgálni. A telephelyük rendezettsége megkapó és hívogató. Mi azt gondoljuk, hogy minden építőipari telephelynek legalább ennyire inspirálónak kellene lennie. A K+D Építőanyag kereskedelem munkatársai mind egytől egyig kifogástalan modorú szakemberek, akik minden felmerülő kérdésben támogató segítséget tudnak biztosítani. A lehetőségeket, a költségeket és a minőséget is figyelembe véve azt tartják szem előtt, hogy az ügyfeleik számára mi lehet a leghatékonyabb megoldás az építési céljaik megvalósításához.
A K+D Építőanyag kereskedelem raktárkészlete a vásárlói igényeket és a piac változásait követve folyamatosan bővül, ehhez a telephely ideális méretei és adottságai is kedvező lehetőséget teremtenek. A telephelyeken remek parkolási és rakodási lehetőségek biztosítottak az építkező, lakásfelújító vagy barkácsoló vásárlóik számára. A gyors rakodás érdekében segítőkész árukiadó csapat és jól karbantartott rakodógépek állnak a vásárlók rendelkezésére. Akár kisebb, akár nagyobb tételben vásárolunk a K+D csapatától építőanyagot, biztosan egyenrangú partnerként tekintenek ránk. Mert számukra minden vásárlójuk elégedettsége a legfontosabb küldetésük.

A raktárkészleteik sorában olyan alapvető építőanyagok vásárolhatók meg, mint a falazóelemek, szigetelőanyagok, vakolatok, habarcsok, ragasztás technikai és rögzítés technikai termékek, fugázó anyagok, barkács felszerelések, szerszámok, cserepek, gipszkarton rendszerek, osb lemezek, faanyagok, nyílászárók, járdalapok, tégla, betonelemek, térkövek, zsalukövek, kémények, tüzelőanyagok, tűzifa és ömlesztett anyagok, mint sóder, homok, kavics és murva. Ha akad olyan termék, ami egy vásárlás során nem áll rendelkezésre, akkor pontos egyeztetés mellett, házhozszállítás igénybevételével is lehetőség van az építőanyagokat megrendelni.

A K+D Kft. által forgalmazott építőipari termékek mind minőségben, mind pedig árban megfelelőek lehetnek ahhoz, hogy megvalósuljon és felépüljön az álmai otthona. További információkért keresse fel Szentendrén, Dunabogdányban vagy Szigetmonostoron a K+D Építőanyag kereskedelem munkatársait vagy látogasson el weboldalára!