fbpx

Geoirány, a komplex szolgáltatások szakértője

Geoirány, a komplex szolgáltatások szakértője

Az Ajkán működő Geoirány Kft. fő profilja az, hogy a hozzájuk forduló partnereiknek számos kiemelkedően fontos szakterületen biztosítsanak minőségi, időt és pénzt megtakarító szolgáltatásokat. A legfőbb céljuk az, hogy a cégek és az őket megbízó magánszemélyek számára egyszerűbbé tegyék az ügyintézéseket.

Földmérés, biztonságtechnika, távközléstechnika, informatika

A széles körű szolgáltatási körükben munkálkodó szakembereik precíz munkájukkal elérték, hogy számos partnerük az informatika, a reklámgrafika, a biztonságtechnika és a távközléstechnika terén csupán egy céggel tartsanak fenn kapcsolatot, mégpedig a Geoirány Kft-vel. Mindezek mellett a Geoirány csapata élen jár a földmérés és térképkészítés területén is. A több évtizedes szakmai tapasztalatuknak köszönhetően az ügyfeleik válláról gond nélkül és teljes körűen leveszik a jogi valamint a földhivatali ügyintézés során felmerülő terheket. De ugyanez a pozitív tapasztalat a többi szakterületen is, legyen szó egy profi arculattervezésről vagy egy komplett biztonságtechnikai és távközlési rendszer megtervezéséről és kiépítéséről. Hatékony, szakszerű, gyors és megbízható munkavégzést garantálnak.
Újonnan alakuló vállalkozások számára kimondottan népszerű és célravezető megoldásokat tudnak nyújtani, ahhoz, hogy a vállalkozás sikeresen tudjon elindulni és máris jól látható és felismerhető legyen. De ugyanennyire sok esetben fordul elő, hogy egy már régóta fennálló vállalkozás szeretne arculatot váltani, új weboldalt készíttetni valamint a telephelyen is komoly beruházások mellett technológiai fejlesztéseket végre hajttatni. A Geoirány jól felkészült csapata a kaputelefonok beszerelésétől kezdve a riasztórendszereken át a komplett számítógépes szervizelésig, bármilyen elektronikai munkát hatékonyan végeznek el.

Hogy mi mindenre nyújt megoldást a Geoirány csapata? Arról a legcélszerűbb ismeretet szerezni a Geoirany.hu weboldalára kattintva. Ám a teljesség igénye nélkül mindenesetre itt hagyunk egy kisebb ízelítőt: földmérési munkák, geodéziai felmérés, épületfeltűntetés, telekhatár rendezés, megosztás-összevonás, közművek felmérése, tervezési térképek készítése, mezőgazdasági földek felmérése területalapú pályázatokhoz. Webdesign, arculattervezés, nyomtatott grafikai tervezés egyéb kreatív megoldások. Biztonságtechnikai, távközlés technikai, informatikai rendszerek tervezése, építése, telepítése, programozása és karbantartása, amin belül tűzjelző rendszerek, riasztórendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, telefonos alközpontok, kaputelefonok, számítógépes hálózatok telepítés és karbantartása is magas szakértelem mellett valósul meg.

Ha szeretné, hogy egy megbízható csapat vegye le a válláról a terheket, akkor tekintse meg digitális névjegyét vagy kattintson egyet és az ajánlatkéréshez kérjen ingyenes visszahívást a Geoirány Kft. munkatársaitól.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]