fbpx

Tető-Zsindely Építőanyag Szaküzlet

Tető-Zsindely Építőanyag Szaküzlet

Márton József építőanyag kereskedő Tető-zsindely szaküzletei Érden és Óbudán várják a házépítőket vagy a házfelújításban gondolkodó vásárlókat. A vállalkozás szakemberei már két évtizede dolgoznak azon, hogy a zsindelyek, tetőcserepek, OSB lapok, polikarbonát lapok vagy szigetelőanyagok terén a legjobb minőséget biztosítsák az ügyfeleknek.
Márton József profi csapatának a legfontosabb célja, hogy a mindig megújuló naprakész tudásukkal, a szakértelmük átadásával, a tetőfedési lehetőségek pontos bemutatásával és a minőségi termékek felvonultatásával a náluk érdeklődők megtalálhassák az elképzeléseiknek és a körülményeiknek megfelelő tetőfedési módot. Továbbá természetesen nagyon jó árérték arányban ajánlanak a tetőfedési technológiákhoz zsindely vagy cserép típusokat.

Zsindelyek és tetőcserepek széles választékban

A Tető-zsindely építőipari szaküzletek kínálatában bitumenes zsindelyek hatalmas szín és formaválasztékban, tetőcserepek széles termékcsaládjai továbbá műanyag és acél tetőfedő rendszerek, bitumenes hullámlemezek, polikarbonát lemezek, előtetők, OSB lapok, esőcsatornák továbbá víz- és hőszigetelő anyagok kaphatók.
Tulajdonképpen itt minden van, ami a tetőnek, tetőre vagy tetőhöz kiváló. A szerelési és kiegészítő anyagoktól elkezdve a tetőablakokon át az esőcsatorna rendszerekig, minden, amit a vásárlói igények megkívánnak. Márton József számára kiemelkedően fontos az ügyfelek visszajelzése és elégedettsége, ennek érdekében folyamatos benne a belső igény és szükséglet a fejlődésre és a szaküzletei árukészletének minőségi bővítésére. A vásárlói elégedettséghez nagymértékben hozzájárul az is, hogy a csapatának a szakértelme, a segítőkészsége kifogástalan, a termékek minősége és árértéke pedig mindig harmóniában van. Rendszeresen megújuló akciókkal is várják a vásárlókat.

A tető a ház koronája

Márton József és szakemberei úgy gondolják, hogy a tető a ház koronája. És ez valóban így van, mert ugyan elsősorban a legfontosabb funkciója egy tetőnek, hogy lezárja a legfelső szint feletti teret és megvédje a házat a környezeti hatásoktól. A másik és nem kevésbé fontos feladata, hogy a színe, az anyaga, a formája és a szerkezete esztétikailag meghatározza az épület küllemét és stílusát.
A Tetouzlet.hu weboldalon részletes betekintést nyerhet a zsindelyezésről valamint a tetőfedési anyagokról általában. A Tető-Zsindely Építőanyag Szaküzletek budapesti vagy érdi elérhetőségeiért is kattintson egyet a tetouzlet.hu weboldalra vagy digitális névjegyére![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]